.

.

lördag 25 mars 2017

Våffeldagen

På morgonen har Robin spelat två handbollsmatch jag och Nelli kom till den andra då den första var klockan åtta på morgonen.
Sedan åkte vi hem och åt våfflor till lunch.
Men Nelli åt bara glass och choklad sås trots att hon åt en våffla på öppnaförskolan i torsdags. Men idag ville hon inte ha någon.


torsdag 23 mars 2017

Bada

Jag hade lovat Nelli att bada. Då ville Leo också bada. Så jag tappade upp vatten åt honom men Nelli skulle prompt bada i sin balja så jag bar upp den till henne. Så hon satt i sin balja och kikade på Leo och till sist så ville hon också bada i badkaret och hon och Leo busade u en hel timme.


lördag 18 mars 2017

Micke är med Leo på innebandy match men Robin valde att spela fotbollsmatch, det var kul.
Lagom till matchen hade solen försvunnit och det började tom regna.

vises

fredag 17 mars 2017

Idag provade vi bomberjackan jag köpte åt Nelli i höstas och hon kunde fortfarande ha den.
Idag ville hon gå till förskolan, annars brukar hon åka vagn med en tunn jacka eftersom hon sover i vagnen sen men idag nr hon ville gå så frös hon ordentligt och drog ner jackan över händerna.
vises
Jag blir galen, igår ringde en sjuksköterska på adhd mottagningen upp mig men hon kunde inte svara på mina frågor utan jag måste prata med en doktor så hon bokade in en tid på måndag nästa vecka.
Man blir galen för mindre, nu har jag försökt få tag en doktor i en vecka.
Men idag så tjatade jag till mig en telefon tid på psykakuten och den doktorn var så otroligt bra.
Hon vill att jag ska fortsätta u några dagar till för att jag kommit så långt så det var dumt att avbryta nu. Sen kunde hon se mina provresultat från gyn och det var inga farliga avvikelser så just nu känns det här som bästa dagen någonsin.vises

onsdag 15 mars 2017

Gym
Idag var jag och Nelli med killarna på gym, jag har haft ångest attacker hela dagen så jag ville inte vara hemma ensammen, men det visade sig att vi hade jätte kul, tyvärr fick jag en ångest attack på slutet som höll i sig hela vägen hem.
Helt galet att det ska vara så här.
Killarna hade iaf jätte kul och ville göra om det igen.


vises

Ny medicin och ångest

Nu har jag ätit min nya medicin i en vecka och det är totalkatastrof.
Jag fick den utskriven innan sportlovet och den ska vara bra för personer med adhd men eftersom man kan må dåligt de första veckorna så valde jag att börja med den efter sportlovet. Vilket visade sig både vara klokt och katastrof.
Jag har ångest dygnet runt och kan knappt fungera som människa i fredags ringde jag psykakuten för att prata med någon och efter mycket tjafsande fick jag en tid men det var aldrig nån som ringde upp.
Jag har försökt vänta ut det men det går inte så idag försökte jag på psykakuten igen men de vägrar hjälpa till eftersom jag inte tillhör dom och så  ringde jag adhd stället där jag är inskriven och de hade en tid i morgon eftermiddag och säger att om det är akut skall man ringa psyk akuten.


vises

måndag 13 mars 2017

Gyn

Idag var jag på gyn och gjorde kompliterande provtagning.
Han klippte bort två bitar som de ska skicka till labb för att se vad cellförändringarna betyder.
Det gjorde så satans ont så jag råkade skrika rakt ut, Micke sa att det hördes ända ut i väntrummet, så nu är det bara att åka hem och vänta på svaret som kan ta upp till tre veckor.
Jag är så rädd att jag mår illa och så ska man gå så här i två till tre veckor.vises

lördag 11 mars 2017

Snart är det dags

Vi har hängt av oss kläderna i logen och dricker lite champagne och äter kanapeer innan det börjar. Kanalerna var inte riktigt det, en var något läskigt kött med wasabi creme som inte gick att tugga eller svälja.

Logen på Friends
Olearys

Drinkar och middag på Olearys innan melodifestivalen


Skyltar

Vi tillverkar skyltar till Melodifestivalen ikväll.
Nelli kom och ville också vara med och då sa vi att hon inte fick. Då sa hon att hon kunde hämta sitt block och pennor och det gjorde hon och så la hon sig bredvid Leo och ritade.
Så trött

Andra natten som jag inte har sovit.
Först hade jag jätte svårt att somna trots att jag hade tagit min sovmedicin. Sedan vaknade Nelli och ville komma och då var klockan bara tio i tolv. Sen kunde jag inte somna om så tillslut lyfte jag tillbaka henne till hennes säng men så fort hon nuddade kudden började hon gnälla så jag stod där och höll andan en stund, då öppnade Leo dörren och frågade om han fick sova hos mig.
Så somnade vi och efter en stund vaknade Nelli igen och ville komma. Jag har provat att säga att hon ska lägga sig ner och försöka sova men då skriker hon bara -komma komma.
Så jag lyfte över henne till min säng och vad hon har hållit på hon har klättrat upp på mig och lite då och då har Leo skrikit -aj aj så jag gissar att hon har varit på honom också. Sen vaknade jag två gånger av att micke har varit på toa för våran trappa knakar så fruktansvärt och klockan åtta var Nelli klarvaken och ville inte sova ner

Sånt här stressar mig jätte mycket för när jag inte har sovit är jag så lättirriterad, och jag får huvudvärk och klockan tre ska vi åka till Melodifestivalen.
Jag vill sova på dagen men Robin ska på fotbolls uppstart vid kvart i ett och sen kommer han hem vid halv tre så han kan göra sig i ordning.

fredag 10 mars 2017

Frukost

Nelli äter choklad macka med ägg på till frukost.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)