.

.

onsdag 2 april 2014

Mödravårdscentralen


Eller heter det det??
Nu står det barnmorskemottagning på dörren.

Jag är riktigt risig idag, det var tom så killarna fick gå själva till skolan och jag räknade minutrarna tills dom var utanför dörren så jag kunde lägga mig igen.
Jag sov ända tills det var dags att gå till MVC.
Vi lyssnade på hjärt ljuden vilket kändes ganska meningslöst, när killarna låg i magen kändes det super märkvärdigt men hon är så vild, dygnet runt så man behöver aldrig tänka 2 gånger på om hon mår bra eller inte.
Sen mätte vi magen vilket var var en katastrof efter som jag uppenbarligen har så svår foglossning att jag höll på att dö när hon skulle hitta mät punkterna.
Magen var normal men hon konstaterade att foglossningen var riktigt illa, värre än hon hade trott.
Hon skrev sedan en remiss till specialist mödravården för att diskutera foglossningen och eventuell igångsättning, pga av mina svåra smärtor men också pga att foglossningen gör att förlossningen går väldigt fort och Leo är ju född hem på 15 minuter så vi vill helst undvika det den här gången.
Det spelar inte mig någon större roll egentligen att föda hemma igen men då vill man vara förbered och inte kanske ensammen hemma med kilarna tex.
Sen sa hon att eftersom foglossningen är så illa och har pågått så länge så kan det påverka förlossningen negativt eftersom jag inte har några krafter kvar att ta mig igenom en förlossning.
Så vi får väl se vad de säger....






vises

1 kommentar:

Louice sa...

Hej!
Jag skulle gärna vilja kontakta dig via mail, men hittar ingen mailadress!
Kontakta gärna mig via fridahlouice@live.se så ska du få höra vad jag gärna vill diskutera med dig :)

Bästa Hälsningar
Louice

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)