.

.

tisdag 25 mars 2014

Ännu en jätte dålig dag.

Undra varför?? Igår tänkte jag att det var för att jag gjorde mycket i söndags men idag?? Jag gjorde inget nästan i går och jag har så ont överallt, i bäckenet, ryggen magen och halsbränna, dessutom bökar hon i magen oavbrutet.
Pratade med MVC idag och på måndag då jag har tid för besök ska hon skicka en remiss till specialist mödravården så vi får diskutera en igångsättning.


Bilder från i söndags.
Det är inte alltid så lätt med nya kameran tycker jag men den ta sååå vackra bilder, (när jag väl lyckas) men det är väl lite grejen med en hobby. Om jag kunde allt från början skulle det inte vara en hobby och inget att lära.
Nu har jag köpt ett nytt objektiv ett 18-135.
Hoppas det är lika perfekt som jag tänkt mig.
Mitt fasta 50 gör ju så vackra bilder men som i söndags så blir det svårt att fota när man måste backa så långt.



vises

1 kommentar:

På Selmas gata sa...

Det är jättekul när man väl börjar lära sig hur man tar bra bilder:) Ett tips bara utifrån fotona här i inlägget(hoppas du inte tar illa upp, jag är också nybörjare fast jag fotat i ett par år nu:-)); försök att se till att den du fotograferar har jämnt ljus i ansiktet, eller ja, hela personen helst. Kameran får väldigt svårt att ljusmäta annars eftersom den inte vet om den ska gå efter solen eller gå efter skuggan när den sätter ljuset, och då blir det svårare att få det snyggt. Om du t.ex. hade flyttat kameran lite framåt så hade Leo blivit ännu jämnare eftersom hans ansikte varit helt i skuggan. Samma sak (fast ännu mer) med Robin som har både sol och skugga i ansiktet på bilden och då blir det svårt att få det att se snyggt ut. Håller med om att zoom är såå mkt bättre, fast objektiv har jag bara vid portätt.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)