.

.

torsdag 16 januari 2014

Överraskande ultraljud

Både jag och Micke tyckte samma sak igår att visst är det kul att se bebisen men inget märkvärdigt eftersom den ser ju ungefär lika dan ut den här gången som förra, MEN  på det förra ultraljudet sa hon att det troligen var en pojke men i går såg vi att det är en TJEJ.
Det tog en lång stund innan det sjönk in.....
Sen fick jag panik över allt det praktiska, kill kläder har vi i massor, filtar, påslakarn, babysitter, babygym, handdukar ja allt I BLÅTT.
Eftersom vi har två killar har vi köpt allt i blått och jag har alltid älskat killkläder med söta bilar, eller knattarna, kalle osv
Det finns inte ett endaste plagg som är neutralt, men jag ångrar mig inte för det man måste ju köpa de man gillar och tycker är sött/fint.
nsåg tyvärr också igår att det verkar inte finnas så mycket fina tjejkläder, färgerna är så fula och tråkiga, brunt, beige och så blått. Seriöst jag har önskat mig en tjej sen jag blev gravid första gången och så finns det inga fina tjejkläder nu.

Men jag beställde ett påslakarn set och en filt igår så vi är en bit på vägen iaf.


vises

3 kommentarer:

32WhiteHouse - Linda sa...

Sicken kul överraskning! Killarna är säkert jätteglada över att snart få en lillasyster. :-)

Sandra sa...

Tro mig, det finns en uppsjö av tjejkläder. På rean finns det alltid medan det aldrig finns till små killar. Du kommer hitta hur mycket som helst! Grattis till tösen!

Lotte sa...

Vilken överraskning haha.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)