.

.

tisdag 3 december 2013

När ska det ta slut ??

Började få lite ont i halsen och huvudet i lördags kväll så jag sa till Micke att det var tur att vi tog julbordet då för det kändes som jag skulle bli sjuk, sen fick jag ju kräksjukan ist på natten och låg hela söndagen.......
Men igår morse vaknade jag med världens huvudvärk och ont i halsen så jag gömde mig i sängen hela dan för där nere går det inte att ligga pgs röklukten, i morse drack jag en kopp te medans killarna åt frukost sen kräktes jag som en galning och nu ligger jag i sängen med kramper i magen, illamående OCH ont halsen och huvudet.
SERIÖST...... Jag har hört att om man mår lite psykiskt dåligt som jag nu med stressen och magsåret att man har lätt för att dra på sig andra sjukdommar men nån måtta får det väl va, va??
Dessutom ska jag vara på huddinge sjukhus på eftermiddagen för att se om jag kan få vidare hjälp med magsåret, känns föga viktigt nu när det känns som jag ska kräkas hela tiden.

Ännu ett positivt och inspirerande inlägg eller hur?? Tror jag ska titulera mig som feelgood bloggare snart eller Nej jag ska BLI feel good bloggare...... dom blir aldrig sjuka, stressar inte, och får defenitivt inte magsår.



vises

2 kommentarer:

På Selmas gata sa...

Ah, men shit vad du ska råka ut för allting;-( Tur i oturen att det inte blev ännu värre med rök och allt. Ja det är väl illa nog med allt som var, men tänk om det börjat brinna! Fy fan för att ha kräkkänslor, hoppas du ändå kommer iväg till läkaren

Ja du får definitivt bli feelgood-bloggare, där är det minsann ingen som får magsår...:)

Carolina - Tävla om Den perfekta julklappen 2013 sa...

Fy, stackars dig - hoppas du snart får må bra igen! kram

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)