.

.

onsdag 11 september 2013

Saknar killarna

Jag sitter här och saknar killarna (ångrar mig säkert då de kommer innanför dörren och försöker slå ihjäl varann) men så är det jämt tycker jag, när jag är ensammen hemma bortrest eller när de har somnat på kvällarna.
Idag ska vi göra lite läxor i lugn och ro (förhoppningsvis) och sen ska Leo på fotboll 16.20 och sen ska Robin på fotboll 17.50 så jag tänkte att dom får äta i skift idag Robin medans Leo är på fotboll och Leo när Robin e på fotboll, sen ska Robin få skjuss hem av sin tränare för Micke måste på möte.

Jag insåg när jag satt och tittade genom gamla bilder på killarna att det är nästan bara kort på Leo.
Det är så himla svårt att fota Robin, han blir oftast sur när jag vill fota honom och då är det ju ingen ide att ta ett kort.
Sen håller Leo alltid på mycket mer än Robin med gulliga grejer, bus och hyss så att man vill ta fram kameran.

Fotar ni den ena mer än den andre ??




vises

3 kommentarer:

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma sa...

Det är ett evigt pusslande med att få ihop allt tycker jag. Hoppas skjuts till aktiviteterna gick bra.

Jag fotar mest min lillatjej, men det faller sig mer naturligt då det är så mycket som är första gången, hon växer och förändras fortare och så godkänner hon mer att jag fotar henne. De andra fotade jag mycket också när de var mindre. Men är vi iväg på något försöker jag faktiskt tänka på att jag får samma antal bilder på dem.

Elin - Livat på torpet sa...

Jag fotar mest Ingrid. Men det är för att hon bara är 3 månader och inte kan komma från kameran. Killarna vill sällan bli fotad. Och även om jag är "hemsk" och mutar dom ibland så ser dom så sur ut ;)

svar: Jag är sjukt dålig på att vila på dan. Eller i alla fall när hon somnat. Då kommer jag på 100 saker jag måste göra ...

jannice lindell sa...

Jobbigt när en vill ha ljust och en vill ha mörkt! :)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)