.

.

söndag 11 augusti 2013

Värsta kvällen i mitt liv

Konserten var super bra och killarna tyckte att det var så kul. Robin hoppade jämfota och viftade med armarna i luften varje gång det kom en bra låt han gillade. Leo såg inte så bra så han fick sitta på Mickes axlar lite då och då.

Sen började helvetet.
Vi gick när dom spelade sista låten för att komma i bra tid till bussarna in till stan. När vi kommer ut genom grindarna blir vi hänvisade av en i personalen vilken väg vi ska gå och vi följer strömmen ut på en bilväg utan gatulysen där går vi och går och går tillslut frågar micke någon vart bussarna är och hon svarar att vi gått åt helt fel håll men att vi ändå kan komma till bussarna den här vägen så vi går och går i en timma Robin var rädd och grät för han tyckte att det var läskigt att gå på en bilväg i totalmörker och ärligt talat var jag också rädd.
Till slut kommer vi fram till bussarna och där står  tusentals människor och kaosen är total.
Människor puttades och en del slogs, Leo var jätte rädd och grät hysteriskt.
Jag gick och frågade en ordningsvakt om vi kunde få hjälp ombord på nån buss men han trodde inte han kunde hjälpa till för att de hade inte kaosen under kontroll och polis hade tillkallats.
Bussarna kom och folk trängde på ännu värre vilket gjorde att bussarna inte kund köra varken farm och tillbaka eller släppa på folk hela tiden bara malde det i huvudet att Robin och Leo skulle bli omkull puttade av allt bråk eller bli knuffade framför någon av bilarna som försökte ta sig ut genom folkmassan, tillslut öppnar en buss dörrarna nästan där vi stog och vi lyckades ta oss på med hjälp av några fantastiska finska kvinnor som hjälpte oss på och sa åt folk som puttades att släpp på barnen.
Vi fick stå ett bra tag innan bussen kunde åka och polisen fått undan människorna men då kunde jag iaf sluta vara rädd.

Vi fick höra av många människor att de också blivit hänvisade fel väg och gått hela den långa omvägen på bilvägen.



vises

1 kommentar:

Susanne sa...

Fyyy, va dåligt organiserat av Arrangören.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)