.

.

söndag 25 augusti 2013

Underbara söndag

Ja då var det kväll.
Efter en händelserik dag.
Det är så kul att se Leo spela fotboll, han är så himla duktig. Han har alltid varit väldigt bra på allt fysiskt men när man ser honom spela i ett lag så blir man jag alldeles extra stolt. -Tänk att min lilla kille e så duktig. Men det känns också så otroligt viktigt att han får höra att han är bra och att vi är stolta eftersom det ofta är väldigt turbulent kring honom, fröknarna har ofta varit väldigt missnöjda med honom i skolan och på fritids och hemma tröttnar vi också på alla dessa eviga konflikter, så man blir arg och ryter till .... för ofta.

Nu snöade jag in på ett sido spår, det här som bara skulle bli en sammanfattning av dagen :)
Fina Leo som får använda sin match tröja för första gången och lagkapten blev han också.
Killarna var oerhört trötta när vi åkte hem och jag gjorde pannkakor till lunch (om man kan kalla dom för det, jag försökte iaf göra pannkakor det såg mest ut som en oformlig massa med det var gott ändå) som vi åt i soffan till en film.
Efter ett låååång tag drog Leo på sig fotbolls skorna igen !! och gick ner på fotbolls planen sen såg vi honom inte igen förrens det var dags att äta middag.

Nu sover killarna och Micke har också lagt sig, han sjuknade in rejäl under kvällen stackaren, lider verkligen med honom, jag om nån vet hur hemskt det är att va sjuk.

Jag chockade mig rejält idag med att gå och packa killarnas ryggsäckar redan idag, mest för jag var nervös för att glömma Robins gympa kläder i morgon, terminens första gympa. Sen la jag i varsin banan i deras banan fodral, både för att det var den enda frukten vi hade hemma och för att den går att packa ner dan innan.
I vanliga fall packar jag allt på morgonen eftersom killarna får välja vilken frukt dom ska ha med sig till skolan, och väljer dom äpple brukar jag skära det i klyftor eftersom ingen av dom har några tänder och oftast minst en lös tand och det är ju inte så fräscht att packa ner dagen innan.

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och titta på ARROW äntligen har jag hittat en ny serie som jag kan titta på när jag har lite egentid.

Å så kul med måndag i morgon, jag kommer på mig själv med att sitta och planera jobbet i huvudet hela tiden.
Finns det fler än jag som längtar till jobbet på söndag kvällen??

vises

1 kommentar:

Jeanette sa...

Ska nog ärligt säga att det är sällan jag längtar till jobbet:) Letar faktiskt nytt jobb, ett jobb där det är mindre kvällar och helgjobb. Är ju usk och det är numera så trist att behöva jobba kvällar och sen varannan helg dessutom:-/

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)