.

.

söndag 25 augusti 2013

En sån där dag

Hej och god morgon!!
Jag är redan ensamen hemma för Micke och killarna har åkt på hockey träning, men jag har inte legat på latsidan jag inte ;)
Jag har varit ute med hunden, varit i centrum och handlat frallor till frukosten ( men på ica hade inte frallorna kommit så jag fick handla på den andra affären och där hade dom bara dom där vita standard frallorna ni vet som är lite sega och smular ofattbart så jag e lite sur nu) och letat fram fotbolls kläder till Leo och det är inte det lättaste kan jag säga, ärligt så har jag faktiskt inte hittat byxorna än men nu har jag gett upp.

När alla killarna kommer hem blir det en snabb frukost och sedan ska vi på Leos fotbolls match med samling kl 11.
Vi har haft lite otur här hemma senaste tiden med diverse sjukdomar och i dag vaknade Micke jätte dålig och mitt onda i hals och huvud verkar aldrig vilja ge med sig.
Man får verkligen vara noga med kläderna nu, när vi klädde på oss i morse var det 7 grader, det är lite så man får pank då, iaf får jag det och tänker - 7 grader, vad har man på sig när det är 7 grader??
Och stackars Micke som sitter i en ishall!! han får väl ta på sig vinterkläder då!!



vises

3 kommentarer:

Bloggande 4barnsmamma sa...

Jag vet! Skit svårt med kläder! Vi var ute hela dagen igår och jackorna åkte av och på av och på:)

Jeanette sa...

Just när det är övergången mellan säsongerna så är det verkligen inte lätt att klä barnen:-/

Lägger till dig på bloglovin för du har en fin blogg:)

Jeanette sa...

Åh tack snälla du.

Är ju så kul att följa andra mammabloggar tycker jag. Har nyligen bestämt mig för att fokusera mer på att få till en bra mammablogg framför att riskera att bli ännu en modeblogg *haha* Barnen och familjelivet är ju det som ligger allra närmast.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)