.

.

tisdag 27 augusti 2013

Det blev inget bloggande igår för kvällen blev minst sagt turbulent.

Micke hämtade killarna i skolan och då sa Leo att han hade jätte ont i huvudet och att han hade sagt det till fröken som svarade att han skulle säga det till fritids fröknarna och vad dom svarade fick jag inte riktigt veta. Men Leo somnade i soffan direkt när han kom hem (och Micke i den andra) när jag kom hem från jobbet vid 18.15 hade Leo jätte ont och grät så jag fick springa väg till apoteket och köpa Ipren till honom (för såklart är det ju alltid slut när man behöver det)
Han åt sin Ipren och bad så snällt att jag skulle gå och lägga mig med honom eftersom han knappt hade fått vara med mig alls på kvällen "eftersom jag bara springer iväg hela tiden överallt" (jag var ju tvungen att gå ut med hunden när jag kom hem från jobbet också) men jag gick och la mig med dom vilket kändes ganska behövligt då jag var super trött och själv började få huvudvärk.
Det där med middag hoppade jag över och drack en Naturdiet ist.

Känns som vi är förföljda av sjukdomar just nu men det är väl så med uppstarten av skolan nya bakterier för både mig och barnen.


vises

1 kommentar:

Jeanette sa...

Usch då:-/ Ja, nu vill det gärna bli en del sjukdomar efter skolstart mm. Min lilla vaknade upp lite snorig imorse, men hon fick komma sig till förskolan ändå. Bara det inte blir värre för henne så ska det allt gå bra.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)