.

.

söndag 23 juni 2013

Söndag kväll


Sitter i soffan så där dåsig och trött som man ibland blir på kvällen efter maten.
Vi åt rester från gårdagens middag men det var faktiskt lika gott idag. grillad fläsk karre, hasselbacks potatis, grönpepparsås sallad, och vitlöksbröd.
Killarna är nere på fotbollsplanen och spelar fotboll (deras andra hem) med en av Robins klasskamrater, lite skönt att kunna vara ute så här efter "läggdags".

Leo var så söt och frågade vad klockan var och då jag svarade tjugo i sju, gnälle  han argt och stampade i golvet. När jag frågade vad det var svarade han att han ville gå och spela fotboll men vi ska ju lägga oss sju.
Tänk att han är så klok.
Men vi sa att ibland när det är sommarlov kan man vara ute lite längre.
Jag vågade inte säga när man har sommar lov är det okej att vara ute längre för han lägger allt på minnet och om det är någon kväll då dom behöver lägga sig sju så kommer han protestera och säga att jag faktiskt har sagt att man inte behöver det på sommar lovet.



Killarna satt och gjorde pärlplattor när jag kom upp i morse, otroligt ovanligt, tror aldrig Leo har gjort det men han tröttnade efter en liten stund och fick hjälp av Robin att bygga klart den, och det gjorde dom så  fint.
Trodde inte mina öron när jag hörde dom sitta där och hjälpas åt, var tvungen att både fota och blogga om det SÅ ovanligt är det.

Killarna var lite rastlösa så vi gick hem till mormor och morfar och fikade och spelade krocket, passade på för i morgon åker dom på semester.
Leo har haft ett "stort" humör idag men MÅNGA fula ord.
Även om vi förstår honom nu så blir man ändå arg över att han skriker och svär.
Men tiden kanske jag slutar att irritera mig på detta beteende.



vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)