.

.

torsdag 30 maj 2013

Hals fluss

Det är länge sen jag var så här sjuk, det började ju igår och blev bara värre och värre. I går kväll tänkte jag att det var lite för mycket för att vara virus så jag tittade i halsen och den var full av vita pricka.

Morgonen var nog den värsta jag har haft hittills, jag värmde gröt till killarna i micron men det var så jag fick hänga på bänken för att kunna stå upp.
Killarna försökte på bästa sätt hjälpa till men tyvärr så ist för att skynda sig och sköta sig själva så talar dom om för varann vad den andre ska göra och framför allt inte göra vilket leder till en del bråk :)
Men till sist kom vi iväg men efter halva vägen fick jag vända och gå hem igen för då trodde jag att jag skulle svimma. Kändes jobbigt att låta dom åka själva men skolan borde ju ha ringt om dom inte kom fram ordentligt. Det är skönt att dom är två för då kan dom hjälpa varann om det skulle hända nåt.
Jag gick sen till doktorn som konstaterade på en gång att det var halsfluss.

Hatar att va så här sjuk, kan inte sova för att det gör så ont i halsen och jag hostar hela tiden, vill inte vara vaken för jag har så ont i huvudet att jag är på väg att börja gråta hela tiden och kan inte röra mig för jag har sån yrsel att jag höll på att ramla av toaletten.


vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)