.

.

tisdag 31 juli 2012

Dagens mat


Fortsättter med mat dagboken, känns lite som ett tvång vissa dagar men det är lika bra känner jag, både för egen koll men också som en pekpinne och ett facit över hur mycket onödig skit jag stoppar i mig.
I dag blir det inga kort för jag har varit för upptagen hela dagen för att slita fram kameran varje gång jag äter plus att mina föräldrar skulle tro att jag var en komplett idiot om jag började fota min mat.

Frukost: samma som vanligt, egen yoghurt + kruskakli och physullium frön och kaffe.
lunch: 2 lchf mackor med 4 ostskivor och kaffe.
mellis?: skyr
Mellis igen??: massa ost och skinka + lchf choklad och 3 gröna grodor. Jävla gröna grodor dom är som en drog, (undra om det e knark i dom???)
Middag: 2 lchf mackor, räkor aioli, 4 ostkex cambozola ost vindruvor, 1,5 glas rosé.

Njaaa ite helt lchf/gi men ganska bortsett från grodorna, vinet, kexen och ja vindruvorna som tydligen inte är tilllåtet upptäckte jag i förrgår (skit  äääälskar ju vindruvor) ............



vises

Årsta Havsbad

Jag ville åka till havet för att bada och sola så vi tog med oss mormor och morfar och åkte till Årsta Havsbad men ..... FY FAN vad kallt det är. Vi stannar en stund sen åker vi nog hem.

måndag 30 juli 2012

Vi har haft kanon väder hela dagen och först nu kommer det lite moln men det känns som att det inte gör något. Jag har suttit ute hela dagen och läst och killarna har lekt massor och nu äter dom sen lunch och ska nog vila lite framför tvn hoppas jag. ( tror att dom behöver det)
Så jäkla snygg tröja, klippte till den av en jätte t shirt som ja hade när jag var gravid och jag bara älskar den.
Shortsen också köpte dom på rean förra året eller kanske tom förr förr året och använde dom för första gången idag och dom är verkligen ur snygga.



Photobucket

Sitter på balkongen

Och solar och dricker upp det sista av espresson som är kvar från frukosten. Nån sa igår, skönt att sommaren äntligen har kommit. Men jag vet inte om jag tycker att den har kommit eller om jag ens blir glad om den kommer nu när det blir augusti. Jag har varit ledig hela sommaren så om värmen kommer när jag ska börja jobba igen blir jag fan sur.

söndag 29 juli 2012

Dagens Mat


Jag började dagen som vanligt med hemmagjord yughurt, sen är jag en korv med bröd till lunch (inte helt frivilligt, mamma köpte korv åt oss alla och jag ville inte vara elak när hon kom med dom men jag kastade 90% av brödet ) en blev det grillar kött med lite olika såser och grönsaker till middag.

michanhjrtan

Loppis igen

Vi e på loppis idag igen, men i dag hittade jag ingenting. Robin och Leo har fått lite småkrafs :)

lördag 28 juli 2012

Frukost: yoghurt 
Lunch: lchf macka med ost
Middag: grillat med sallad och sås.
Sen tryckte jag i mig godis :((
Tänk att jag har så svårt att låta bli :( jag verkligen älskar godis.







michanhjrtan

Norskogen

Hemma gassade solen när jag var ute på en joggning/pw innan frukosten så vi bestämde oss för att åka och bada och tänkte prova nåt nytt ställe så vi åkte till Täby och Norskogen kanon ställe tycker vi MEN nu är Himmlen helt mulen och blev genast kallt. Typiskt

fredag 27 juli 2012

Vi har gjort så mycket saker.....

Vi har träffat konstiga figurer....

Vi har sett och  klappat djur, och tänk att Leo vågade stoppa fram fingrarna till en get igen :)

och en hel dag åkte killarna karuseller (Micke inkluderad )
Det var helt makalöst tyckte jag att Leo vågade åka den stora bergochdahlbanan med pappa tycker jag och jag höll på att kräkas när han åkte släng gungan (jävla unge) det var en fruktansvärd upplevelse att se sin lilla kille flyga så där högt i luften, då brännde tårarna i ögonen och igen sen men då av otrolig stolthet när Robin vågade åka masken helt ensammen. Pappa var och åkte bergochdahl banan med Leo så då vart Robin tvungen att åka ensammen om han ville åka och det gjorde han lite tveksamt först men sen höll han på att spricka av stolthet och sprang genast och ställde sig sist i kön igen.


och badat har vi gjort också så klart men vid 4 idag blev det så kallt så då gav vi upp och åkte hem.

Nu är vi hemma igen och Robin är tyvärr jätte ledsen över att vi åkt hem, han hade så kul och båda killarna älskar att sova i husvagnen. Det är faktiskt så jag känner mig riktigt elak för att vi åkte hem.
vises


Nu är husvagnen hop packad och på koppld på bilen. Micke checkar ut och killarna passar på att gunga, men dom har fattat att det e viktigt att stå stilla när pappa backat till med bilen. Titta så fint dom står :)
Känns jätte tråkigt att packa ihop för  den här gången men vi har ju en hel dag kvar i parken.











vises

torsdag 26 juli 2012

Nu på eftermiddagen är köerna absurda och Micke och jag turas om att köa.

Kanon dag på Furuvik

Killarna fick varsitt åkband så nu kör vi

Frukost

Frukost i husvagnen är så mysigt. Vi kryper upp allihopa i vår säng och äter polarkakor med ost, fruktsoppa och espresso. Jag har faktiskt varit duktig och tagit med mig LCHF yoghurt :)
Igår åt jag gi hamburgare på Max, Gud vad god den var (sen åt jag iof lite pommes med ostsås och massa annat på också super gott)

onsdag 25 juli 2012

Framme

Äntligen är vi iväg, det går ju inte fort att packa husvagnen.

Vi åker på semester

Kan man skriva så när man haft semester i 5 veckor redan ??
Jag och Leo sitter och väntar på Micke som är och hämtar husvagnen men Robin. Sen ska vi åka till furuvik, tanken var eg Eskilstuna men i morse när vi vaknade så visade vädret att det ska regna där i morgon så då ändrade vi oss till furuvik i stället.

tisdag 24 juli 2012



Jag bröt tillslut trenden igår och satte på mig något annat än skjorta = )

michanhjrtan

måndag 23 juli 2012

Dagens Mat ...




Ja hummm vad ska man säga??
Började bra med turkisk yoghurt nötter och ytte pytte honung till frukost.
Fortsatte bra med hallon ?? sörja?? till lunch men den här gången gjord på turkisk yoghurt eftersom kvargen tog slut men det gör inget för det e mindre kolhydrater i turkisk yoghurt.
Sen....... Middagen ganska bra (ser ju dock inte så fräscht ut när de slänger upp det på tallriken med GALET gott var det) med liite ris till.
Sen gick det käpprätt åt ....... ja ni fattar.
men jag lyckade ju hålla mig hela dagen i går.
Vem kom på att man kunde göra allt det här... kakor bullar tårta glass godis och VARFÖR ??
Jag menar vem är tacksam för att någon  hittade på all denna skit som  vi sen ska ägna resten av livet åt att försöka undvika. ???

Folk pratar om hur jobbigt det är med knark men det finns iaf inte på ca 30 hyllor på ica. Är det nån som egentligen tänkt på hur många hyllor i en vanlig ica butik som innehåller kakor, bullar, glass, tårtor, frysta pajer, frysta tårtor, frysta bullar, lösviktsgodis, vanligt godis, chips, naturgodis, bak material, etc ???

Bättre lycka i morgon........


vises

Kina muren

Vi har varit och ätit Mongolisk buffé och det var sååååå gott.
Vi var på en ny som vi inte har provat förut, Kina Muren, och den var så bra på alla sätt, absolut en ny favorit.



Photobucket
Vi hittade lite smått och gott i Farsta jag köpte några nya armband, de överst på bilden kostade 10kr st :)
ett skärp och så killarnas saker.





michanhjrtan

Vi är i Farsta

Hittills har Robin fått ett armband och Leo en mapp till skolan men jeansen jag ville ha va slut :(

söndag 22 juli 2012

dagens





michanhjrtan

Dagens mat

Hallon "mousse" både till frukost och lunch, chilicon carne till middag och nu jordgubbar, vindruvor och kite grädde, det är verkligen bland det godaste som finns och det är ett försök att hålla mig borta från godis.




michanhjrtan

Loppis



Vad mycket bra saker vi har fyndat i dag.
Brickan har jag dock inte köpt idag, den råkade bara ligga på bordet när jag packade upp :)
vises

Vi hann med golf också efter allt fyndande. Men det är inte lätt för mamma att få bollen i hålet med dom där ungarna : )
Vi sitter i ett dike och lyssnar på Micke som kör folkrace på race radion
Vi e på loppis och har fyndat både ratt och nantucket till Wiit
Leo har precis hittat en Bernard och Bianka bok som han ska få.

lördag 21 juli 2012

Dagens mat


Till frukost idag blev det hallon ??? jag eg hallon moussen men utan gelantin så ....Lunch Supermeal på Sibylla. Middag Chiliconcarne. och Tyvärr några muffins och lite godis på kvällen. Äe så jäkla godis sugen just nu.


vises

Jag är så förälskad i mina jeansskjortor just nu, så jag varierar dom varje dag nu oftast med en svart bas. Tänk att man är en sån periodare med kläder, förra sommaren och i höstas var det mest randisgt och nu mest skjortor :)


michanhjrtan

Kaatach

Vi är på Kaatch och leker eftersom det regnade i morse. Älskar Kaatch bild att man ska ha koll på sina barn, den får mig att skratta varje gång.
Idag var utegården öppen och killarna fick åka en flygplans simulator och så har dom helt fantastiska båtar ute dom gungar tuffar som en riktig ångbåt och man hör fiskmåsarna skria.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)