.

.

fredag 2 november 2012

Jag är så glad

 
 
Jag är så himmla himmla glad.
Jag har idag gjort min första muntliga uppgift på engelska med min lärare via Skype. Och det gick så bra och ho hade så mycket positivt att säga om min engelska i både tal och skrift. Plus att allt måsta vara klart näsa fredag så hon tog bort en av uppgifterna och det känndes som en enorm sten lyftes men tyvärr kräver min kommun att jag ska göra nationella provet i engelska så jag måste a ledigt på tisdag för provet tar 5 timmar, men det gör inget för snart är jag äntligen klar och det känns extra skönt at jag lyckades på 3 veckor när vissa läser den här kursen på 15 veckor :)


 
Det här känns som den bästa dan i mitt liv....
Robin och leo är hemma hos mormor och morfar för att jag skulle kunna göra min intervjuv och snart kommer dom hit så ska pappa hjälpa mig att sätta upp hyllor i badrummet och sen ska vi äta äppelpaj.
 
Underbara underbara fredag.
 
 
 
 
 
vises
 

2 kommentarer:

Marlene ♥ sa...

Det är inte pga av kommentarerna jag inte bloggat! Jag visste att jag skulle få svar på tal,åsikter, men kanske inte att det skulle gå så långt att någon trodde Antonio var oönskad.

Jag har bara inte hunnit blogga. Sen ville jag ta kort på mig (Dagens outfit) men det är så grått ute så det är så mörkt här hemma, så bilderna blir bara gryniga och gula. Tråkigt med enn blogginlägg om Dagens Outfit och så är det bara text. Haha.

Sen är det lite privata saker och idag höll jag på att svimma så har bara tagit det helt lugnt på kvällen.

Imorgon ska jag hämta Antonios kök som är klart hos snickaren. Ska bara måla det. Vet inte ens hur det ser ut. SPÄNNANDE!!!

Hoppas du tittar in på bloggen i helgen för tänkte fota köket. Flascha lite. (om det är snyggt asså, har ju inte sett det, med jag tror det är skitsnyggt).

Lotte sa...

GRATTIS!! Skönt att du klarade det☺

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)