.

.

torsdag 16 februari 2012

Semmlor, tulpaner, rosor och gnäll



Blir så trött, igår kväll åt Robin  och Leo semlor som vi gjorde hemma själva och dom tyckte det var så kul, Leo åt sin med bara grädde på och det är den stora fördelen med att göra hemma så alla får det dom tycker bäst om, men iaf så tog jag massa kort på gladaste killarna och några kort med dom och de fina rosor som jag fick av dom på alla hjärtans dag. Men när jag skulle föra över dom från kameran till datan så råkade jag radera alla utan att de blev överförda. Det är lite märkligt, på den här data kan man inte importera korten lite smidigt utan man måste gå in och öppna minneskortet markera de bilder man vill ha kopiera dom och sedan klistra in dom. på den förra kunde man bara välja importera.
I kväll när dom kommer hem ska jag iaf ta nya kort med killarna och rosorna som är så stora så när jag ställde dom på golvet, nådde dom Leo till hakan :)

Så i får hålla till godo med en söt lite tulpanbukett som jag inte kunde motstå på affären igår bara 19 kr (jag får väl fira lite att jag tog mig till affären för första gången på nästan 4 veckor)




Photobucket

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)