.

.

söndag 20 november 2011

Här har det varit full fart sen vi vaknade i morse, och tur är väl det så jag slipper tänka och känna. Jag känner mig som en urvriden disktrasa, just nu gråter jag fast jag inte ens vet varför.



Jag kan säga att jag minst sagt har svårt att hantera att något kan hända min pappa, han är mitt allt och ställer upp för mig 24 timmar om dygnet 365 dagar om året och jag kan inte återhämta mig från tanken att han inte skulle finnas mer. Nu är det ingen fara men han får stanna några dagar på sjukhuset.




Men idag har vi iaf varit iväg med killarna så att dom fått ha skoj HELA DAGEN. Aik har haft jippo i Solna hallen och killarna har fått köra seed shooting, spelat bandy (som är det bästa dom vet i hela världen utifall någon missat det :) krama Gnagis (det var bara Leo som ville, Robin blev vit i ansiktet av bara tanken på att behöva krama en gigantisk jätte råtta) tävlat och vunnit massa kepsar och svett band, och dom har fått autografer och sist men inte minst gick vi på kvällens match.
Jag har fått en keps ÄNTLIGEN ..... jag har valat ha den helsvarta AIK kepsen jätte länge nu men det har varit slut ända tills idag.
Därimellan har vi hämtat och lämnat mamma på sjukhuset och varit hemma och vilat en stund, jag har haft ont i huvudet till och från ända sedan jag vaknade i morse.









Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)