.

.

torsdag 27 oktober 2011

Så trött

Det har varit en lång dag idag.

Vi har haft möte på jobbet och jag kom hem lagom för att lägga Robin och Leo.
Jag har levt på mackor och yogurt hela dagen för jag läste i morse att det hjälper mot halsbrännan, jag köpte pepsid Duo och den har nog hjälpt också tror jag för just nu känns det ganska bra men jag är ändå lite orolig för att sova eftersom det blir värre när man ligger ner.

På kvällen när jag går och lägger mig så saknar jag Robin och Leo så himmla mycket, det är så jag skulle vilja väcka dom bara för att få vara med dom en stund till.
När jag har lagt mig i sängen på kvällen så ligger jag jämt och tänker på dom, saker de sagt och saker dom gjort, hur smarta söta och roliga dom kan vara, det är otroligt hur mycket man kan älska sina barn och hur mycket man kan sakna dom så fort dom somnat :) YY
Värst tycker jag om dom kvällarna man varit trött och skällt på dom för att dom kanske bråkat massor när dom skulle borsta tänderna eller nåt liknande. Då får jag så sjukt dåligt samvet och vill bara väcka dom och säga förlåt. Hatar dåligt samvete.
Men ikväll hade vi en underbar kväll fast vi var trötta alla tre, dom hade tydligen saknat mig lika mycket som jag saknat dom.




Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)