.

.

söndag 18 september 2011

Vaknade i morse helt slut trots att jag sovit från 21.30 igår, har sån huvudvärk att jag knappt ser något och ont i halsen så jag knappt kan svälja. Så trött på att må så dåligt varje dag. Känns som jag bara gnäller i bloggen, därför har jag också färsökt blogga lite om kläder och sånt för personligt är det bara gnäll :)


Micke har åkt iväg med killarna till ett lekställe som vi inte varit på förut så vi får väl se vad killarna tycker när dom kommer hem, Leo såg att man kundespela innebandy så han var såld redan där :)



2 kommentarer:

Jeanette sa...

Så där mådde jag också en vecka, och lite halvtaskig i tre veckor innan dess, så i onsdags tröttnade jag och gick till läkaren... bihåleinflammation och halsfluss blev domen! Antibiotika och nu börjar jag känna mig som en människa igen... men har en del kvar.
Krya på dig /Kram

Marie sa...

Att det är ja :/ Jag har så mycket jag önskar att jag hann/orkade om dagarna men istället sitter man rakt upp o ner alldeles för trött för att göra något. Längtar sååå mycket tills hon får in rutiner och sover om nätterna. Kommer säkert sakna bebistiden senare men nu vill jag att hon ska bli stooor! ;)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)