.

.

torsdag 25 augusti 2011

Några dagar på fritids

Jag har varit med Robin på fritids i tisdags och idag. I början av veckan fick Leo vara på dagis för att jag ville finnas där helt och hållet för Robin men det har gått över förväntan så I dag fick Leo vara hemma, för att han är faktiskt så himmla lätt att ha hemma ensammen man märker knappt att han är där så jag tänkte att det är klart han kan vara hemma då jag ändå har semester. Vi gick tillsammans och hämtade Robin idag så Leo fick äta mellis i skolan, jätte spännande. Och sen ......... FICK HAN VARA MED DE STORA BARNEN OCH SPELA BANDY.


Idag var de dock en hård dag för mig pga att det har varit en del incidenter kring Robin idag och inget gör så ont som när något händer ens barn, först hade han blivit retad av en större grupp barn vid flera tillfällen pga att han hade en AIK keps och sedan medans jag är med så blev han knuffad ner för trappan, jag tror att det dels kan bero på hans muskelsvaghet och dåliga motorik och en större barngrupp rusar ner för en brant trappa. Men nu är jag bara rädd för vad mer han ska råka ut för, han är redan tafatt och osäker.





Bilderna är från melliset idag och när Robin spelad bandy i tisdags



2 kommentarer:

Linda aka Javamorsan sa...

Usch :( Jobbigt när man ser barnen råka illa ut så där. Man får ont själv när barnen far illa.

Jag hoppas inte att detta är något som kommer fortgå.

Massa kramar till er alla!

Elin Gabriella - Mops, chihuahua och bebis i magen ♥ sa...

Ja vi har också hört att det är lite så med svängbara hjul :/ Dock ska vi nog köra på det då man lättare kan köra med en hand när man har hundarna i andra handen :)

Kram!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)