.

.

onsdag 24 augusti 2011

Jag färgar håret.



Jag kör en dubbelfärgning för att spara tid. Jag färgar utväxten på det ljusa håret och piffar till det mörka lite. Jag har ju mörkt hår egentligen men för några år sedan var allt blont så de nedersta decimetrarna är lite ljusare än resten av det mörka håret så nu tänkte jag bättra pådet lite. Jag köpte guldbrun men jag tycker den gick mer åt det vinröda hållet men men , eftesom det ändå är under så syns det inte så mycket.




3 kommentarer:

Fröken M sa...

Super snyggt och jag är impad av dig som klarar av att mixtra med två färger samtidigt !! jag har fullt upp med att bara bli mörk då och då ;)

Veronica, Mamma till Leo sa...

Ja kanske det. men har aldrig varit mycket för redbull. kaffe dricker jag ibland, kan inte dricka det ofta då jag får sån magknip. koffeintabletter har jag aldrig testat.. kanske är dags att gå till läkaren o ta blodprov osv, kolla järnhalten osv.. måste ha någe form av brist på det..

Sandra sa...

Håller med fröken M! Två färger! Hur klarar du det???????Angående mitt hår så blir det mycket ljusare på sommaren, frisören tror ofta att jag gjort slingor men icke sa nicke! Billigt och bra eller hur?

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)