.

.

tisdag 16 augusti 2011

Inte lätt med kalorier

Jag har suttit och läst lite om KALORIER för som ni vet kämpar jag ju för att få bort fettet från magen och nu har jag läst i senaste iForm att magfettet tom är farligt så nu har jag en extra morot.

Jag har hittat 2 sidor som är bra den ena kan du räkna ut kalorerna i maten du äter, i mitt fall inte pga något galet kontroll behov utan mer för att jag inte har en susning om vad maten innehåller, köper du en glass, javiss där står det att den inehåller 95 kcal men korv stroganoff tex hur ska jag kunna gissa vad det innehåller ??

Men vad kalorierna skenar iväg.....
Allt man äter drar iväg kände jag Middagen i går 600 en kaffe med mjölk 37 och jag läste någonstans arr med min vikt och längd ska jag äta högst 1200 kcal och det kom jag upp i jätte fort.



Men HÄR var det inte särskilt lätt att komma upp i många kalorier.

Jag började undra vad jag egentligen GÖR hela dagarn, jag fyllde i promenaden till och från jobbet, tiden på jobbet, tiden på jobbet och tiden framför datan/tv och ca vad jag sover men ändå saknades det 5-6 timmar. ??? Vad gör jag på en dag egentligen, har jag blacouter minnes förlust?? vart tar dagen vägen :)


Bilderna är länkar så prova själva :)

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)