.

.

tisdag 23 augusti 2011

Dagis och skola.

Robin älskar att att rita på morfars data.


Det är för mycket för min hjärna. Den kan inte få ihop att jag har två barn på två OLIKA ställen. (och lägg till idag då 3 barn på 3 olika ställen jag försöker fortfarande återhämta mig;) Vane sak javisst, men hoppas min hjärna vänjer sig fort.
I morse åkte Micke med Robin till skolan (jag skrev Leo först men kom på att det e robin som går i skolan så jag ändrade) vid 8.20 och Emma som sovit hos oss åkte med tåget 9 men Leo fick stanna hemma för jag tyckte att han inte skullebehöva gå till dagis så tidigt när jag är ledig, ett tag efter att Emma åkt till skola sätter jag mig i soffan och ser en liten fot sticka upp vid tvn, va faan tänker jag och flyger upp ur soffan ser att det är Leo och inser att jag helt glömt att han var hemma, SERIÖST....... Skrämmande tur att dom är stora så jag inte råkar glömma dom på ica eller nåt :)

Men men som sagt lite rutin så blir det en vane sak,, bara högst irriterande att skolan börjar 8.30 där rök alla sovmornar, jag som har haft oändligt med sovmornar hittills.

Varför kan inte skolan börja 10.00 finns det något barn som INTE skulle gilla det????


1 kommentar:

Dorothea - Ett nästintill trillingliv sa...

Haha. Ja, jag håller med.
Kommer man hem och så vet man att man har hela hemmet kvar att städa. phew.
Inte lätt å vara stor. Suck ;)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)