.

.

söndag 6 februari 2011

Underbara söndag

Ja det stämmer.
Solen har skinit hos oss hela dagen,
Vi har också varit hemma hela dagen som jag tänkte igår och vi har tagit det lugn och gjort det som fallit oss in, vi gick inte upp ur sängen förens 11 då hade vi tittat på tv och lekt med duplo i sängen sen 8.15. Men varje gång jag frågade -ska vi gå ner och äta frukost? så skrek dom -nej nej snälla, så varför inte?, vi har ändå ingen tid att passa sen betämde min hungriga magen att det var dags att gå ner : )
Vi gick ut med Tuffs efter frukosten och sen var killarna ute och lekte i det underbara vädret i nästa 2 timmar undet tiden tog jag mig an tvättberget.
Nu är det borta med undantag från några udda strumpor som ligger kvar på botten och väntar på att jag ska hitta deras partner.
Varför drabbas alla småbarns föräldrar automatiskt av udda strump syndromet??
Jag har hört massor som har samma problem.
Tvärr har jag massa städning kvar känner jag när jag ser mig omkring med kritska ögon verkar det som jag varit sjuk i en månad. Det är dammigt och skräpigt och det verkar som om inga saker ligger kvar på sina platser.
Men det tar vi en annan dag, eftermiddagen ska jag ägna åt at spela spel mm som jag inte hann igår.
Hur har ni det denna underbara söndag??

2 kommentarer:

Anna sa...

Udda strumpor, snacka om att vi har det problemet.
Skitjobbigt!

Linda sa...

Jag hade problem med udda strumpor redan innan jag fick barn - nu är det bara fler udda strumpor. :-D Jag skyller på torktumlaren, det är ju i den strumpmonstret bor...

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)