.

.

måndag 10 januari 2011

Vilken dag.

Precis som jag trodde var det extremt svårt att komma upp ur sängen i morse när väckar klockan ringde. Leo Hade jätte svårt att sommna i går kväll och kom upp ur sängen igen och igen. Trodde aldrig att jag skulle få liv i honom men barna är bra konstiga....... Robin vaknade av väckar klockan, döds trött och sluddrade sen helt plötsligt skriker han -Jag ska lägga pussel, så försvann han :) under tiden försökte jag få liv i Leo men det gick inte alls, då kommer Robin in i sovrummet och sägger något om Spiderman. -Spiderman säger Leo och sätter sig upp och börjar leka med spiderman ???? Seriöst, tänk om man själv var funtad så, vad lätt det skulle va då.

Blev arg och ledsen på dagis idag, innan jullovet bytte Robins avdelning lokaler och då försvann ALLA Robins extra kläder, personalen sa att alla barn burit sina egna kläder, Robin har ingen aning om vart han har lagt dom och personalen har letat, men under jul lovet var de ju på ett annat dagis så då tänkte jag att idag när de var tillbaka på det gammla så skulle kläderna hittas, men ALL personal har letat idag och kläderna är borta.
Sprillans nya mysbyxor, collagetröja, lång ärmad tunn tröja och så kalsonger och stumpor men dom var inte nya.
Jag vet inte ens vad jag ska säga jag är bara arg och ledsen.

Sen när vi kommer hem klämmer Robin, Leos fingrar i dörren. Leo skrek av smärta och Robin började gråta och upprepade om och om igen - förlåt Leo förlåt Leo.
Det gick bra med fingrarna efter en lång stund i kallt vatten, sen har vi spelat lite spel för att göra den här dagen lite roligare, ja det var jag som valde grod spelet ;)

Men jag är glad att dagen snart är slut för jag är både psykiskt och fysiskt trött :)



God kväll på er YY


5 kommentarer:

Sandra sa...

Ingen bra da alltså! Dåligt och slarvig av förskolepersonalen. Man kan inte skylla på barnen, det är pedagogernas ansvar att hålla ordning och att hålla koll även om barnen bär!

Linda sa...

Dåligt att låta barnen ta det ansvaret faktiskt. Det skulle personalen skött anser jag. Förstår att du är ledsen och arg :(

Hoppas verkligen att morgondagen blir bättre för er. Inga klämmda fingrar osv.. Massor av kramar till er!!

soffie sa...

men guuu så dåligt av personalen att låta dem ta det ansvaret själva gör man det får man ju se till att varje unge har sina kläder då de väl kommer fram,
du får kolla om det går att få ersättning för det,
ha en goo ny vecka

Mamma till William sa...

Hej på dig..Nä jag hittade dikten på nätet och tyckte den passade så bra in på min son.Ha en skön tisdag söta.kram

Hanna sa...

Oj vilken dag! Aldrig kul när saker bara är borta så där, hoppas kläderna dyker upp! Håller tummarna för att ni har haft en bra tisdag i alla fall!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)