.

.

söndag 9 januari 2011

Usch blä å fy

Jag hatar plus grader.
Jag hatar snöslask.
Jag hatar att salfsa omkring och bli dyngsur om fötterna, jag önskar att jag hade mina älskade gummistövlar som tyvärr gick sönder.
Nu kommer jag bli blöt om fötterna och det är så äckligt.

I morse när vi gick ut så efter ett dygn av plusgrader så var det vattenpölar överallt blandat med isgata så man höll på att slå ihjäl sig.
Jag vill inte att snön ska försvinna för det blir inte varmt och skönt förren i maj. Då kan vi lika gärna ha snö i någon månad till.


Men för övrigt har dagen artat sig fantastiskt. Den började med att vi slöhögar inte kom ur sängen förens halv elva ( vi vaknade halv 8 men sen tittade vi på tv och gosade och jag somnade om lite grann) och då var vi alla trötta och sega men sen kom rycket, städ rycket och jag älskar när det händer, (jag hatar nämligen att städa överlag så någon enstaka gång kommer lusten och då städar jag som aldrig förr).Jag var uppe och städade lite på vinden hämtade ner hyllor till garderoberna i hallen däe nere som är förvarings garderober inte kläd garderober och rensade i städ skåpet i köket och bar ner det till garderoberna där nere.
Nu är jag så himmla nödj med mig själv.
Det är ju inte så ofta man tar tag i det där med vind och klädkammare och sånt jag är iaf den typen som öppnar dörrarne och slänger in tills det inte går att stänga då förtsätter jag att slänga in någon annan stans.

Nyu ska jag äta mackor med mackrill dricka kaffe och titta på The Mentalist sen kanske jag fortsätter med städningen.

Ha en underbar söndag alla fina.

3 kommentarer:

Anna-mamma till Olivia sa...

Ja, det var med blandade känslor som man firade hennes födelsedag. Tänk att hin redan är så stor och inte behöver mig på samma sätt längre.

Carina sa...

Precis så som du skriver om snö/vinter tycker jag också. Vi har massor med vinter kvar så låt oss slippa slasket tack! Städryck händer ibland och det är lika trevligt varje gång :)
Ha en go dag :)

Josefin -Happy Days- sa...

Tycker itne heller om den här delen när snön börjar töa o det blir blaksig sörja över allt, vill helst ha snön kvar två veckor till iom ett vinterbröllop jag ska fota.

Ja, &-tecknet är en sann favorit här hemma, tycker om den så mkt då den är handgjord på beställning åt oss samt har min önskan om utformning av texten på. :-)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)