.

.

söndag 30 januari 2011

Lat middag

Solen har skinit hos oss hela dagen och himmlen har varit klar blå, känns som den grå himmlen börjar försvinna mer och mer nu, tycker vi har sett mycket av solen den senaste veckan (eller är det en illusion för att jag har legat inne och inte kunnat gå ut?)
Killar har varit ute i flera timmar och lekt i snön idag, så skönt att dom kan vara ute ensamma och leka själva på tomten och dom är jätte duktiga för dom går absolut inte utanför grinden, någon gång när dom har haft ut en boll eller liknande har de kommit in och frågat om de får gå ut och hämta den, känns otroligt skönt att kunna lita fullständigt på dom även om det är en liten gångväg utanför men det händer ju ibland att någon som bor här åker in med bilen.
I dag har vi ätit middag för lata eller i mitt fall sjuka.
Killarna fick pyttipanna som jag gjorde i ugnen (stal idén från jobbet, dom gör alltid pyttipanna i ugnen) tänkte att det var ett bra tillfälle att prova det, la det i en teflon form och körde i ugnen på 200grader i 15 min och det blev jätte bra. Och dessutom helt fett fritt ;)
Jag åt ICAs pizza med mozarella och pesto och sallad som blev kvar sen i fredags med lite balsamico dressing. Det blev en jätte god middag som jag lätt kan äta många fler gånger.

Tycker att det blev en hel lyckad middag, kul att kunna göra en riktigt god middag så fort och utan någon somhelst ansträngning.
Rekomenderar alla er att prova den dan då tiden eller orken tryter :)




4 kommentarer:

Unknown sa...

Jag skulle hellre kalla det här inlägget för Smart middag! Allt som kan underlätta vardagen är ju att vara smart, inte lat! Eller hur!

Hoppas du kryar på dig snart!

Linda aka Tokmorsan sa...

Inte alls latmiddag utan bra middag!

Hoppas du blir piggare snart! Kram

Michaela sa...

Vad snälla ni är jämt. Vet precis vad ni ska skriva för att jag ska bli så glad.
Tack fina ni

fam bus sa...

Hihi aaa, de ska bli kul o börja träna. Hoppas bara att jag fastnar för det denna gång. Vill ju verkligen komma i form så då får man kämpa för det! :) kram kram

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)