.

.

torsdag 20 januari 2011

En annorlunda torsdag

Idag är en annolunda torsdag hos oss. Jag har ju lite svårt för förändringar när saker inte är exakt som vanligt och blir extremt upp stressad (jag lider säkert av nåon allvarlig psykisk sjukdom och borde låsas in men...) men den här gången gick det faktiskt bra.

I dag ska min lilla lilla Leo följa med en dagis kompis hem ifrån dagis, och det är första gången som han gör det och det är första gången överhuvudtaget som någon utav killarna är ensamma hemma hos en kompis och leker.

Javisst har dom varit inne hos grannen vägg i vägg men då har vi varit ute på gården och så har alla killarna försvunnit in och lekt en stund me nu ska lill tjejens mamma hämta Leo på dagis och så ska han följa med hem och äta middag och sen ska jag hämta honom.

Han ångrade sig lite smått i går morse och kramade mig länge och var lite ledsen och sa att han inte ville följa med henne hem om inte jag följde med osv.

Så vi får se hur det går i kväll, jag sa att om han inte vill följa med när det väl är dags så får dom bara ringa mig så kommer jag och hämtar honom.

Ska bli kul att se hur det går man vet ju aldrig vad dom känner när det väl är dags för när han är hemma pratar han massor om henne och dom leker tillsammans på dagis och han vill gifta sig med henne när han blir stor. :)

Men här slutar inte annorlunda torsdan utan.....
Robin ska iväg och åka skridskor med sin avdelning och han var så glad.
Jag hittade tyvärr ingen ryggsäck som var stor nog att få i två skridskor i så stackaren har en plastpåse med skridskor i, i ena handen och en hjälm i andra handen.

jag tror att vi kommer ha massor att prata om i kväll Y

Önskar er en skön torsdag.

1 kommentar:

Linda aka Tokmorsan sa...

Härligt när barnen provar nya saker! Hoppas ni haft en skön dag allihop!!!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)