.

.

fredag 31 december 2010

Rea på Rusta

Vi har varit på Rusta på morgonen och fyndat lite på rean.
Tänk så glad man blir av att shoppa.

Vi köpte en Matta till Emmas rum, ljusslingor alltid kul att ha och jätte billiga, killarna fick varsin riddardräkt så dom är hystersikt lyckliga för dom ÄLSKAR att klä ut sig. Så nu har vi en plan .... I morgon ska dom ha på sig sina riddar dräkter och så ska vi se på Ivenhoe. Det ni... första gången någon vill titta med mig :)

sen köpte jag fyra kaffe muggar för 5 kr (dom ljusrosa i mitten på bilden längst ner)och dom var perfekta, dom jag hade var för små och alla som är lagom har för små hantag men dom har var perfekta och 5 spänn e nästan löjligt så jag har köpt mig extrem lycka för 20kr. Och så köpte jag en girlang till framsidan för hälften av lamporna är trasiga på den jag har (är det inte konstigt när man plockar ner den i kartongen på våren funkar alla lampor och när man plockar fram den på hösten är hälften trasiga??) och bara 49 kr är inte illa.


Full proppad vagn på vägen hem och så gick vi på fel buss också och det upptäckte jag når "vår buss" åkte förbi så vi fick stå i en halvtimme men det störde inte killarna som lekte och hade hur kul som helst i snö drivorna som tur var.

1 kommentar:

Sandra sa...

Många fina fynd! Måste bara fråga vem är Emma?

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)