.

.

söndag 12 december 2010

Terrorist attentat i stockholm.

Är det fler än jag som känner att lätt illamående och en skräck som kryper längs ryggraden efter det som hänt i helgen??

Jag är inte inne i stan särskilt ofta men hade vaga planer på att åka in med Robin och Leo, Robin var ju i stan förra veckan med dagis, tänk om något hade hänt honom.

Jag tycker det är ofattbart att det kan hända och att det har hänt och alla dessa människor som hade sån tur, han hade ryggsäcken full med spik, för att skada så många människor som möjligt.

Svårt att sätta ord på vad jag känner just nu mer än rädsla och skräck, tänk om det skulle hända någon man älskar något.

Och hur kan man vara så skev i huvudet att man vill skada andra människor, främmande människor, familjer och barn???

3 kommentarer:

Skrotmamman Skrotar Vidare sa...

Jag kände samma illamående. På riktigt. Kände mig spyfärdig och hade vågor av illamående som gick igenom kroppen, också mycket tankarna "tänk om vi varit där", tänk om något hände mina barn!!!!"

Riktigt obehagligt.

Linda sa...

Ja detta är riktigt hemskt men vi alla ska vara glada för att det gick som det gick och inte enligt dårens plan..Detta får en ju att vakna till om att vi inte är så trygga längre i detta land och det har varit många gånger jag haft tankar om hur lätt man skulle kunna göra stor skada i ett fullt tunnelbanetåg i rusningstrafiken :-( Känns fan inge skoj att börja pendla igen nu efter nyår:-(

Carina sa...

Tack för dina kommentarer i bloggen :)
Alltid roligt när nya hittar dit!
Ja men visst är det läskigt med sprängningen, bara början tror jag. Men visst är det slumpen som gör det, förra lördagen samma tid gick vi PRECIS där han sprängdes, skakar när jag tänker på det. Där jag hade lagt ut foto på Challe i nya täcket finns en länk med hundoveraller också, täcker benen som du vill ha, kika in!
Kram Carina

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)