.

.

måndag 6 december 2010

Lekvegas

I dag blev det en sväng till lekvegas på förmiddagen.
Leo har frågat i flera dagar om vi kunde åka till ett lekställe men vi har ju haft helgen fullbokad men i dag så var jag ledig från jobbet (för jag har bytt dag med en tjej på jobbet så jag ska jobba på onsdag i stället).
Dom hade en underbar stund och lekte tills dom var alldeles svettiga : ) och det roliga är att dom är också jätte lyckliga för att dom får åka buss : )
Till middag blev det Nudelwok och thai wok med kyckling och ostronsås (två små rätter:) för den som undrar.

Kvällen bjuder just nu på Super Zebran och senare CSI, undra om jag ska slänga ihop en omgång knäck till?? Jag och Robin tyckte det var sjukt gott så dom är nog snart uppätna, men Leo tyckte inte alls om dom, det var synd.
Innan tänkte jag gud vad jobbigt med knäck men jag tog mig i kragen och slängde i hop en omgång och det är ju oförskämt enkelt.
Det är ju bara att blanda tre ingredienser i en skål, in i micron i 8 minuter och sedan hälla upp det med en tesked, tog mindre än en kvart sammanlagt.


KRAMAR Y

2 kommentarer:

Carolines hemligheter sa...

Låter som en mysig dag, var ligger Lekvegas någonstans? Känner vagt igen det men kan inte placera vart det ligger...

Knäck är ju farligt gott, låter spännande (och enkelt) att tillaga den i micron :-)

Ha en skön tisdag, kramar!

PS. Såg att jag glömde svara på din fråga häromdagen ang mina mini-julrosor, de köpte jag på Coop och de små vita krukorna är från en butik här i Sjöstaden som heter Magnolia och som har mycket fint! DS.

Johanna sa...

Jag hoppas allt kommer kännas bättre så småning om och att det är nu det börjar :) Tar ett tag att bo in sig och få ordning! Mer bilder kommer ;) Kram

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)