.

.

onsdag 1 december 2010

I dag har vi bakat och bakat

Och ätit och ätit :)
När vi hade varit ute med Tuffs i morse var degen klar så killarna bakade lusse bullar Leo försökte på bästa sätt göra "riktiga" men Robin hittade på sin egen varian som han tyckte var finast/roligast han snurrade ihop sina till en stor snurra. Leo ville inte ha russin på sina, för förra gången satte han dit massor som han sen vart tvungen att plocka bort när han skulle äta dom eftersom han inte gillar russin : ) Men Robin satte på så många russin det fick plats på varje.


Sen bakade vi peppar kakor eftersom Leo inte ville baka i går utan i dag. Något jag förvånades över är hur mycket bättre de är i år jämfört med förra året, när vi bakade pepperkakor. Dom börjar bli så stor snart är dom inte små barn längre.
Det här att baka pepparkakor tyckte jag var en succe, Robin och Leo älskar att dega och nu kan vi ju ÄTA det dom skapat, mycket bättre än playdoo ;) och billigt är det också 20kr kostar färdig deg på ica, jag ska nog fylla hela kylen så kan dom "dega" varje dag ;)
Efter allt bakand åt vi upp resterna från pizzan jag gjorde i måndags och sen la vi oss allihopa och vilade en stund dom i min säng och jag på soffan, jag tittade klart på en film jag började se igår, My famliy secret. Jätte bra, kan verkligen rekomendera den om man gillar lite psykologiska och spännande filmer.


Efter vilan blev det ju såklar FIKA

Hoppas ni också haft en trevlig dag

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)