.

.

fredag 3 december 2010

Hej alla bloggisar.
Så var det fredag och dags för helg igen, tycker en här veckan har rusat iväg.


I morgon är det dags för skridskoskola och efter et ska pappa skussa mig till Rusta för att köpa vantar till robin och Leo, men först och främst till Robin därför att, först i förrgår när jag hjälpte honom på med pyjamasbyxorna upptäckte jag att han hade en röd ring runt ankeln på sitt vänstra ben så jag satte mig och undersökte det och såg att det var alldeles sårigt, då trillade poletten ner, resåren man sätter under skon var trasig på vänster ben på overallen och byxan åkte upp hela tiden när vi var ute och åkte pulka, så jag har smörjt det, satt på han långa strumpor, lagat overallen och berättat för dagis så dom ska hålla ett extra öga vilket dom lovade att göra.


I kväll när vi äter middag drar han upp ärmarna och jag upptäcker samma sår runt handlederna så förmodligen är det skarven mellan overallen och vanten som har orsakat det, så i morgon åker vi till Rusta och köper vantar som går upp på armarna, jag vart rekomenderad tidigare i veckan att e tydligen hade bra vantar på Rusta. Medans vi är där ska jag passa på och köpa ett tärnljus till Leo som jag lovat och titta på några jul löpare, de hade köpt på jobbet jätte snygga på Rusta röda med lite rött glitter i, super snygga så en sån får nog följa med hem.





Ha en trevlig fredags kväll så ses vi i morgon, hoppas jag.

4 kommentarer:

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Hoppas att de har bra grejer. Vantar känns som sånt som bara försvinner. Skulle också behöva köpa fler. Och tärnljus - vilken nostalgi!!


Tänkte på en sak, hur har du skapat widgeten med "bloggar jag gillar" och delar av senaste inläggen? *vill ha* :-)

Hoppas att du mår bättre!

Elin sa...

Jag har varit på rusta i veckan och jag måste säga att de hade massor av fint julpynt! Och mycket billigare än i andra affärer så då kan man ju köpa lite mer :)

Sv: ja det är tur man glömmer fort, vi har knappt sovit på flera månader men det har jag typ glömt fast Alva bara sovit bra i typ två veckor :)

trevlig helg! kram Elin

Emma-Lou sa...

Bra vant-märke är REIMA och DIDRIKSON, de har vi. Eller det är inte vantar sååå, utan mer tumvantar som man kan dra över overall/jacka. På så sätt blir det inga märken heller! Båda märken har vattenavvisande överdrags-tumvantar, så de är perfekta nu när det är kallt och grabbarna vill leka i vattenpölar och greja med snöbollar!

Gympan Z går på, är för 06:or och 07:or, perfekt kombination vad det gäller åldersskillnad. Plus att yngre syskon som är medvarande mer än gärna får delta utan några som helst problem!

Klockan 18-19 skulle vara för sent för vår del också, faktiskt. Kolla upp inför vårterminen, för det är nununu man ska söka inför VT!

Emma-Lou sa...

Jag minns inte vilken stad du bor i, eller kommun snarare. Stockholm vet jag, men vilken kommun? Grabbarna är födda 05 och 06 ser jag. Jag kan försöka hjälpa dig att hitta gympa för sönerna. Det är sååååå värt det. Skriv även vilka tider som fungerar bäst för er!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)