.

.

tisdag 16 november 2010

Nu är det kväll hos oss.

Som vanligt är det taco tisdag :)
Imorse var jag hos doktorn igen för att de förra tabletterna funkar inte så bra,

Så nu har jag fått nya och det står att man ska läsa hela bipacksedeln NOGA innan man börjar äta dom jag kom till halva biverkningarn sen slutade jag läs för annars kommer man ju hypokondrisk.

Vanliga biverkningar (förekommer hos fler än 1 av 100 användare):
Illamående, förstoppning, diarré, torrhet i munnen eller ökad salivutsöndring, förändrad smakuppfattning, uppkörd mage och andra magproblem (t ex buksmärta, kräkning), huvudvärk, svettningar, impotens, ejakulationsstörningar, minskad sexuell lust, oregelbunden menstruation, allmän sjukdomskänsla, trötthet, håglöshet, darrighet, viktförändringar, yrsel (t ex då man hastigt reser sig upp), hjärtklappning, sömnstörningar, koncentrationssvårigheter, förvirringstillstånd, gäspningar, myrkrypningar, oro, urineringsbesvär, synstörningar, hudutslag, klåda, ledsmärtor, rinnsnuva.


Kan säga att jag på engång började känna mig konstig både här och där efter att ha läst det fast det är 7 timmar sedan jag tog tabletten.
Unda om man ens vill äta dom tabletterna ser ut som man komer få symtomer som är värre än det man hade när man kom dit MEN det kanske är det som är poängen, man äter tabletterna i någon vecka och inser hur bra man faktiskt hade det och helt plötsligt är man jätte lycklig, eller vad tror ni ;) ?


Imorgon är jag ledig och då ska vi myspysa hoppas jag, håller tummarna att alla vaknar på någosånär rätt sida :)

Nä nu är det dags för soffmys men söta killarna och Robin hood (igår såg vi faktiskt dinosaurier) som Robin valde idag när det är hans tur. (dom får välja varannan gång så det blir rättvist, för det är viktigt) Och idag var det Leos tur att starta diskmaskinen, för det är också livsviktigt att det blir rättvist Y




Ha en bra kväll!Y

4 kommentarer:

Emma-Lou sa...

Vet inte om min kommentar kom fram tidigare? Det blev nämligen error, men försöker igen...

Kolla bloggen nu, så får du både recept och bilder serverade! Det blev jättebra med broccoli faktiskt. Smakade friskt och knaprigt. Prova! Nu ligger för övrigt hela receptet upplagt på bloggen, så kika gärna!

Jag känner igen dig väldigt mycket, har vi träffats tidigare?

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Ofta så är det en jobbig "invänjning" med anti-depp. Att ångesten tom kan öka under första veckan (typ) innan kroppen vant sig. men lyssna inte på mig, ta det med "farbror/tant dr".

Biverklingar är "spännande". Speciellt när de säger emot sig själva: diarré/förstoppning, hunger/aptitlöshet osv.

Studentmamman sa...

Jag vet egentligen inte alls något om din nuvarande situation. En tanke kan vara att komma i kontakt med någon riktigt duktig terapeut ( gärna en specialist inom KBT, dyrt som attans med värt det i längden. Antidepressiva fungerar bra för att ta sig upp en bit men de löser sällan problemen i sig.
Man är sällan intresserad av att läsa men en bok som hjälpte mig under en av mina neråtperioder var boken "Att ta sig upp när man är nere" av Susan Tanner och Jillian Ball.
Mina råd är lite tagna ur tomma intet men de kanske ändå kan hjälpa dig en liten bit på vägen...

Emma-Lou sa...

Hej igen! Det kan ju vara som så att du liknar någon väldigt mycket :-)

Hoppasatt du har en fin onsdag, kram.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)