.

.

lördag 27 november 2010

Lördag hemma hos oss

Hej

Vi har ägnat dagen åt alla de vanliga sakerna vi gör på en lördag : ) Bumbibjörnarna, skridskolan och sen har vi varit ute och åkt massa pulka på eftermiddagen, man jössös vad kallt det var, så fruktansvärt, jag hade ingen känsel i tårna när vi kom in.

Leo och Robin fick varsin hockeyklubba utav mormor och morfar idag, och det var nästan som julafton så glada blev de.

Leo har själv skrivit namn på sin klubba så att ingen ska ta den :)


Nu är det dags att laga lite middag och för första gången ska jag försöka äta lite mat, även om jag nu mår bra har magen inte alls återhämtat sig, skit jobbigt.

I kväll blir det same old, same old, som alltid Robinson på datan när killarna har lagt sig, men inget lördagsmys :( Gud vad jag längtar efter ett glas vin och lite räkor eller laxrullar eller något liknande det är jätte länge sedan jag åt och drack nåt gott eftersom jag varit förkyld, sjuk, förkyld, inte riktigt frisk, osv osv hur länge som helst nu. Men det står i bipacksedeln på tabletterna att man inte får dricka alkohol så jag måste kolla med läkaren först ändå vad det innebär så jag inte blir sjuk eller nåt, men det är ett framtida problem, känner jag mig själv rätt är jag sjuk eller förkyld snart igen :)



Önskar er alla en riktigt trevlig och mysig lördagskväll

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)