.

.

söndag 21 november 2010

Kalas söndag

God kväll alla bloggisar Y
Vi har haft en skön och underbar söndag med en LÅNG morgon i sängen vi gick inte upp förrens vid 10 men vi var vakna från ca 08 :15 Sen gjorde lite nödvändiga bestyr som gå ut med hunden, handla inslags papper till presenterna, mjölk och citronsyra och lite annat på ica Citronsyran är till PlayDoo lera, vi gav bort degformar i present till pojken på dagis och så slängde jag med en påse citronsyra så dom kunde göra en deg. (det vart enormt uppskattat, dom hade aldrig gjort deg till sina barn så dom tyckte det var en toppen ide) så då köpte jag citronsyra till oss också för det var länge sedan nu som jag slängde ihop en deg till killarna och dom gillar verkligen att "dega" som dom själva kallar det för och det är ju världens billigaste och simplaste nöje att erbjuda sina barn och formar och kavlar har vi sedan tidigare.


Vi hade jätte trevligt på kalaset, åt gott, lekte fiskade fisk damm och vi vuxna pratade massor, föräldrarna var jätte trevliga så tiden bara rusade i väg.
När vi kom hem lagade jag spagetti och köttfärs sås medans killarna tittade på spiderman på datan, inte världens roligaste söndags middag men Leo har önskat sig det i flera veckor nu och jag hade ingen inspiration så då tänkte jag att spagetti och köttfärssås är alltid gott och så blir lilla killen glad också, men Robin blev sur för det enda han vill äta nu är kyckling, pommesfrites och hemmagjord kall currysås. :) Vi åt det både i ondags och i går MEN jag har lovat att vi kan äta det i morgon också, jag kan ju som bekant äta vissa maträtter hur ofta som helst i perioder tills jag tröttnar :)



Nu börjar det bli sovdags för killarna och jag ska se klart en film jag började se tidigare i dag Nine Dead, super bra, jätte spännande, hade kunnat funka som en fredagskvälls skräckis med lite vin och tända ljus, på minner om Saw filmerna för er som gillar dom utan alla de äckliga detaljerna.

Hej så länge, nu ska jag gå upp med killarna till sängen.


Y

2 kommentarer:

Caroline - Ellas mamma sa...

jag gillar faktisk sommaren bättre. sol, är min grej =) men nu måste jag bli pysslig när Ella har kommit. Jag vill att hon ska gilla julen och tycka den är mysig. pysslar du mycket och byter gardiner och så? kram

CiliaH sa...

Hej!
Jag ska absolut prova ditt recept på lera en dag. Måste bara skaffa citronsyran först, den är ju dessutom bra att ha till städning :)

Sv: Jo det är nog ett ganska vackert område vi bor på, själv blir man ju lite hemmablind men efter att du kommenterat bilden har jag tittat på den med lite andra ögon.

Kram

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)