.

.

måndag 29 november 2010

Jag tipsar om..

ELLOS/ postorder

Där kan man hitta det mesta i leksaks väg till sina barn och jag tycker att priserna är riktigt bra. Som kund får man ofta rabatt erbjudanden hem som man kan utnyttja när man ska köpa något dyrt och så kan man sitta i lugn och ro och handla julklappar och födelsedags presenter på kvällen när barnen sover, sen är det bara att gå till posten och hämta grejerna, alltså inget spring i affärer framför allt innan jul då dom flesta skulle vilja slippa springa och trängas i affärer. Vilken småbarns förälder vill inte slippa strssen med att spring runt och handla till sina barn??

Leo fick pippi kläderna i födelsedagspresent och dom kostade 249kr och på Junibacken tog dom 399kr sen köpte vi också peruken som också var mycket billigare och skorna men de kostade lika mycket, Men så hade jag rabatt också tror det var 30% på dyraste varan och 10% på resten av köpet. Så helt plötslig vart alltihopa gaska billigt.

När Robin fyllde år fick han spelen Ballong jakten och In i stallet, också den gången hade jag någon form av rabatt så att det blev ett hyggligt pris på spelen som annars är ganska dyra.



Och för den som inte har den bästa ekonomin är det perfekt att köpa på postorder inför tex jul eller födelsedagar när det blir ganska dyrt eftersom du kan dela upp betalningen på flera månader så då har du fortfarande pengar i december månad. Jätte smart!


Dom här sakerna har jag skickat efter i år till Robin och Leo i julklapp.


3 kommentarer:

Elin sa...

Vilken söt Pippi :) Jag håller med om att ellos är jättebra med alla rabatter, jag har beställt både converse till mig själv och saker till alvas rum med 40-50% rabattkod! Blir att kika lite där efter julklappar också ! kram Elin

Hanna sa...

Jag brukar också handla på ellos! Så smidigt! Duplot från Toy Story fick Wilmer i födelsedagspresent nu och det är väldigt populärt. Duplo i alla dess former är perfekta leksaker :-)

SV; Det var mycket och intensivt, men sen har det nu varit lugnt i 24 timmar, får se hur morgondagen blir... Hoppas ni har haft en bättre måndag än oss! Kram

Linda sa...

Nätshopping är kung..hatar att sprinag balnd stressade människor och handla så jag försöker shoppa det mesta på nätet..

Leia ska få den där Pippioutfiten nu samt en hello kitty dator så vi ger typ samma saker till våra små :-) Jagade den där datorn hela förra julen, ringde varje leksaksaffär i sverige men den var slut så nu när vi såg att den fanns igen så var det bara att slå till :-)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)