.

.

söndag 28 november 2010

God morgon i snöstormen.

Här utanför fönstret yr snön och det ser ut som det har snöat hela natten. Mycke har säkert blåst in på balkongen men killarna trodde inte sina ögon när dom såg snön i sanna höjd som fönstret på balkongdörren :)

Vi har massa plander i dag på hur vi ska fira första adven, MASSA pulka såklart och sen ska vi gå till centrum och handla kristyr så vi kan bygga ihop vårat pepparkaks hus i dag, jag tror jag ska slänga ihop en play dooo deg också för det är lagom inomhus mys pyssel när det är minusgrader ute och snöstormen viner runt knutarna.

Så här såg det ut när vi gick upp i morse.

Undra om vi inte ska köpa lite lussebullar när vi ändå är på ica idag, det är ju min absoluta favorit, jag köpte förresten 2 paket till av den där lussebullsmixen så vi kan baka egna någon dag men inte i dag, jag vill inte ta ut mig för mycket eftersom jag vill gå och jobba i morgon. Någon tycker säkert att man kan ju baka egna istället för att köra mixen men t.om min mamma tyckte att dom vart sanslöst saftiga och fluffiga och hon har bakat så många olika med kesella osv osv och med tanke på vad saffranet kostar i dag så är 25kr jätte billigt det står att det blir 25st men vi gjorde en längd också.

Nu ska vi sätta fart hoppas ni får en underbar första advent Y



Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)