.

.

måndag 11 oktober 2010

Underbara måndag

Ja faktiskt..
Jag och Tuffs hade en lång och underbar promenad, nej förlåt Powerwalk ;) i skogen och solen sken och sjön glittrade klar blå, vi gick förbi en bänk där två gammla tanter satt och bara njöt av solen och utsikten. Tänk i torsdags när vi gick blåste höst stormen så vattnet skummade.


Dagens outfit är en favorit rakt igenom därför fick stövlarna vara med på bild dom är så sköna att det är som att ha tofflor på sig, likaså byxorna strechjeans från H&M jätte sköna och tröjan är min absoluta favorit den med lagom tjock och så mjuk och skön.
Y
Mamma och pappa var en sväng på Rusta idag och köpte ett täcke till Tuffs så nu slipper han frysa i väntan på att jag ska sticka färdigt hans tröja.

Men jag överväger att köpa något fördigt till honom för det finns så coola kläder till hundar (och ine så coola grejer, jag hittade en hund bikini??? och pyjamaser, vilken hund behöver en bikini?? seriöst) till jätte bra på nätet, sen finns det ju hutlösa priser typ 600kr för en stickad tröja, men jag hittade på andra sidor för139kr och det är ju helt okej om mitt projekt inte blir så snyggt ;) Finns ju risk för det.

Dom här tycker jag är riktigt schyssta, övervägerden fodrade camouflagen eftersom det finns risk att han fryser ihjäl i vinter.

Man kan också om man e lite besviken över att man köpt en hund klä ut han till kossa eller kanin, varför inte en drake, men en varmkorv piggar väl ändå upp promenaden lite ;)?????

6 kommentarer:

Sandra sa...

Ja du det finns verkligen allt till hundar, men bikini har jag inte sett och jag håller med dig, herregud varför liksom? Schysta stövlar det där, jag vill ju också ha utan klack? vad kostar de? Snygg iaf!!

Christina sa...

Tack detsamma, denna bloggen var också trevlig, och gulliga knattar! :)
De där Spidermangubbarna vann jag faktiskt på en marknad. Vet inte om man kan köpa dem...
Ja, jisses denna Spiderman. Han och hans vänner är poppis minsann! :)

Förresten, stövlarna var jättefina!

Heleena ♥♥♥ sa...

Jag köpte också ett "överdrag" till min hund en gång i tiden men aldrig mer. När vi hade varit ute på långpromenad i det lite fuktiga vädret och kom hem så var hon full av tovor, dräkten andades tydligen inte för det var inte bra för hennes päls.....men visst är det gulligt....kram

Feliciaa' sa...

Hej hej, ska du göra något roligt i veckan? :D
kram

Sara sa...

Vill bara tipsa dig om att om du e sugen på en tripp till Ullared så går det utmärkt att hyra stuga både på Gekås camping och ett motell nära ingången till varuhuset. Tror att motellet kostar 500:-/natt. Kolla www.gekas.se

Johanna sa...

tack för tipset, ska prova det:) Fy tusan så vidrigt det är, men jag ska inte ge upp!!!:)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)