.

.

torsdag 21 oktober 2010

Massvis med presenter fick jag...

och det kunde inte ha kommit bättre.
Killarna är på dagis så att jag kan vila, Leo var jätte pigg redan i går kväll och lekte vilda lekar både igår och i morse och krupphostan verkr vara borta så det är så skönt.
Robins gummistövlar har gått sönder och jag blir så förbannad han har bara haft som i 2 månader jätte snygga spindelmannen från din sko, Det är både hål under och så igår såg jag att hela bakkanten har spruckit så dåligt 2 månader ett par barn stövlar borde väl hålla längte än så??
Så jag berättede det för mamma idag och så diskuterade vi stövlar för Robin har så tjocka fötter så det är väldigt svårt att köpa stövlar, och det är också svårt att veta vad han ska ha på sig på dagis eftersom han går på en ute avdelning.
Mamma och pappa var iväg och handlade på Ica Maxi och köpte då lite saker till mig så jag slipper gå till affären så dom var precis här och lämnade det och så hade dom köpt ett par fodrade gummistövlar till Robin alleles perfekt precis såna jag hade velat ha så här på hösten och sen ett par tofflor till mig, en trådlös telefon för den gammla har gått sönder, bilar glas till killarna och det nästan bästa hon hade stickat en tröja till Tuffs och den såg precis ut som jag hade tänkt mig Y jag har ju förklarat och förklarat hur jag hade tänkt göra och också berättat vilken rasande fart det gick i här hemma;) hon tog med sig den hem igen och ska fixa en krage och ben. Han var så fin.Y Tänk att det hade tagit henne två kvällar att sticka den medans jag kom 6 cm på två kvällar, så olika det kan vara. :)
Ja det var så bra alltihopa men bäst var gummistövlarna och tröjan till Tuffs, jag blev så glad så jag sitter här med ett fånigt leende och tänker på att nu behöver jag inte oroa mig att någon av killarna ska frysa.
Världens bästa mamma.
Nu ska jag gå ut med Tuffs och sen hämta killarna så får vi se hur glada dom blir, tror att Robin kommer att bli jätte glad för han är så himmla tacksam. Mitt älskade hjärta.

(uppdate: Robin blev så glad för stövlarna att han kramade dom :)

1 kommentar:

OliviaOlsson sa...

Besök gärna min fotoblogg och bevaka gärna via blogglovin!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)