.

.

söndag 3 oktober 2010

Jag är lycklig innehavare av denna


Ny rakade snygging.

Tycker han är så söt och så snygg när han är ny rakad. Leo har ju lite längre hår men det är för att dom har inte alls samma sorts hår, Robins är tjockt och lite hårt och Leos är tunnt.
Måste säga att den här helgen har inte varit lätt och jag är ledsen i hjärtat. Leo har varit sitt gammla vanliga jag igen, varje dag heeela dagarn, vilket innebär bråk bråk och åter bråk. om fick to.m gå upp ur badet efter 15 minuter fast det är det roligaste dom vet, för att han kunde inte sluta bråka och Robin slutade aldrig skrika så i en kvart stog jag ut sen brann det i huvudet och dom fick kliva ur badet men seriös.....
Leeeeeooooo sluuuuta MAMMA leeeoooo sparkas sluuuuta sparka leooooo mammma mamma mmamma leooooooo mamma mammma leo sparkas leeeooo sluta leeeeoooo mammma mamama
och så hör jag leo hela tiden -flytta på dig -nu tar jag din anka och så fnitter.
Jag hade faktiskt glömt hur fruktansvärt jobbigt det var med Leo förut och jag förstår inte alls vad som gjort att han betett sig så här ända sen i torsdags tänker att det är han förkylning men ändå inte. Jag är bara helt slut både psykiskt och fysiskt nu och jag vet inte hur jag ska hantera hans beteende, utan har själv betett mig så illa så jag skäms.
Det var inte alls någon tanke att jämföra Robin och Leo i samma inlägg och skriva underbara obin och Hemska Leo uta det bara blev så här men såklart älskar jag dom lika mycket fast jag mår jätte dåligt nu)

1 kommentar:

Petra sa...

Det är inte lätt att vara mamma ibland.

Otroligt söt liten skatt du har.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)