.

.

onsdag 27 oktober 2010

I dag är det fotografering på dagis

Så här ser han ut i år

Jag tycker det är så svårt med kläder och hår osv osv.

Men alla har faktiskt blivit jätte bra förutom förra året då både hår och kläder var en miss. Båda hade lite långt och rufsigt hår som i verkligheten var fint och gulligt, på kortet såg dom bara nyvakna och okammade ut och dom hade sverige tröjorna på sig för att jag tyckte dom kunde ha något dom gillar och som ger lite färg men färgen tog över hela kortet.
I år valde jag ljusblå skjora men började ångra mig i det sista för Leo är finast i mörka färger men så tänkte jag skit samma det brukar ju vat mörk bakgrund på kortet så det blir bra.När jag kommer till dagis visar det sig att det är vit bakgrund......... ja ................

Men det är bara Leo som har foto idag och Robin i morgon så då får dom ta syskonkortet i morgon. Robin är på dagis just nu iaf för det är nalle björnens dag idag så då fick alla ta med sig en nallebjörn till dagis idag men Robin är ju ledig idag och så i går kväll berättade han så glatt om nallbjörnes dags så jag ringde till dagis och frågade om han fick komma och vara med och det fick han.

Så dom ringer när Leo är färdig så ska jag gå och hämta dom.

Här är korten genom åren på första kortet är Robin 1år och 5mån och Leo 3mån och sedan fortsätter det med ett nytt varje år. Ganska fantastiskt när man ser dom så här, det syns så tydligt hur dom har växt år efter år :)

3 kommentarer:

Mamma Stina sa...

Ja jag tror du har rätt!

:) Maila mig igen med bilder och kort beskrivning av din blogg. Min dator har gått sönder sen sist...
stina@minbebis.com
skriv med bloggadressen!

Therese sa...

Åh så fina de har varit genom åren!!! Kom just på att min tjej har fotografering nästa vecka, måste se om jag hittar några kläder till henne... å kanske fråga om lillebror 8 mån får vara med på ett syskonkort. Tack för påminnelsen!!!! Kram

Therese sa...

Glömde ju, en vecka hållre äpplena alla gånger innan de blir äckliga!!! Men byt vatten ett par ggr under tiden :-)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)