.

.

fredag 8 oktober 2010

Gud vilken god mat och ......

Jag är så stolt över mig själv för att jag är så smart ;)

Vi åt GREKISKT till middag, jag tycker att det är så sjukt gott och så tar jag tagit dom sakerna jag gillar bäst, fetaoströran, tzatziki, blandade bönor kalamata oliver, köttfärs biffar och ett halvt glas vin som sen blev 1/3 glas.


Nu till min smarthet, varje fredag så brukar jag vara så sjukt trött på kvällen (nu kommer jag säkert inte alls vara det i kväll bara för det) och så vill jag inte lägga Robin och Leo så tidigt för att det är fredag och man kan mysa lite extra med sina favokillar som jag har längtat så efter hela dagen MEN sen när det är läggdags brukar tröttheten slå till och ett blixtnedslag och när jag blir trött blir jag sur och grinig och det är ju inte kul att avslutadagen så.
Så idag... Gick vi upp och borstade tänderna tvättade händern och satte på pyjamasen så när det är dags att sova går det fort......
Här sitter pyjamas killarna och tittar på Bamse. Tuffs sover så han snarkar, mag sjukan har verkligen tagit på honom
Sen kom Leo och ville mysa lite, det är lite mysigt när han kommer och frågar -mamma får jag sitta hos dig?
Hoppas ni alla får en trevlig fredag,jag ska dricka en kopp te och hoppas att det finns något bra attse på på tv annars blir det Vamipe diaries, (måste vara världens bästa serie, men jag vill dra på det lite med att titta på senaste avsnittet för sen är det ju en hel vecka till nästa gång)
Trevlig helg Y

1 kommentar:

Soulsister sa...

Det där såg riktigt mysigt ut. Önskar dig en härlig helg

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)