.

.

torsdag 7 oktober 2010

God morgon, (eller eg inte kl är 12.17)
Min tredje powerwalk är avklarad och jag är stolt över mig själv för att jag har gjort alla tre som jag bestämde mig för.

När det gäller mig kommer det alltid något emellan, barnen blir sjuka, jag blir sjuk, dagis är stängt ALLTID något som gör att det jag planerade inte blir gjort och sedan rinner det ut i sanden. Ellér så dör all inspiration som jag hade från början (powerwalk hur fan tänke jag?? var jag inte riktigt klok typ)

Igår hade jag faktiskt träningsvärk på de mest otippade ställen också smalbenet??? Tror att det beror på att det är en skogsväg med massa backar upp och ner.

På vägen går vi förbi badstranen där vi brukar bada på sommren och den kändes så ödslig och vemodig så här på hösten, de som är så varm och inbjudande på sommaren,

Jag älskar alla årstider eg men det värsta med hösten tycker jag är att man känner att det är så fruktansvärt långt till sommaren till den underbara värmen kommer, lata dagar med barnen i solen hemma vid poolen eller vid stranden.

Nu är det dags att åka och jobba, sitter i soffan och är så trött, jag har haft en hemsk natt, Tuffs vart dålig i magen och bajsade inne på golvet så det låg jag och skurade mitt i natten, sen kräktes han och jag försökte stänga in hnom i badrummet för att kunna koppla av och sova men då gnällde han och var ledsen så då fick jag släppa ut honom och sen låg jag på helspänn och lyssnade om det skulle hända något mer. Längtar tills det blir kväll och jag får gå och lägga mig.

3 kommentarer:

Anna sa...

Hej!
Tack för kommentaren hos mig! :-)
När det gäller magen så hänger det ihop med vår villabrand för snart tre veckor sedan. Står om den lite längre bak i bloggen.
Sånt där är inte kul, själv vabar jag pga magsjuk dotter.
Hoppas du har en bra dag!
Kram kram

Johanna sa...

Jag längtar också till ikväll då vi får sova ;) Jag har tydligen en som inte sover, så jag får passa på att sova när hon väl gör det! <3

Camilla sa...

Jag tycker att vintern är värst.
Visst är det fint då också men jag hatar snö.
Hoppas att du får sova bättre i natt!
Kram!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)