.

.

söndag 31 oktober 2010

God kväll sköna söndag.

Vi har bara "varit" hela söndagen, inget märkvärdigt alls men skönt.
I morse vaknade Leo på ett av sina värsta humör så jag beslutade mig för att gå till mamma och pappa för det är alltid en succe. Leo cycklade dit medans Robin Tuffs och jag gick.

Tvätt masinen har gått varm idag, det blir lätt så när man bädda rent i sängarna för lakarna tar ju sån plats i maskinen, sista pysslet innan det är dags att jobba i morgon, jag både längtar samtidigt som det känns konstigt att gå och jobba när jag varit hemma i en och en halv vecka, även om jag varit jätte dålig så är det ganska skönt, slappt att vara hemma, när jag lämnat killarna på dagis så har jag gått raka vägen hem och lagt mig sen har jag tittat lite på olika tv serier, ätit lite, sovit, ja ni fattar. Borset från hur dåligt jag mått så har det nästan varit som semester, iaf semester ifrån jobbets stress och så har jag ju haft chansen att små pula lite hemma när orken fallit på. Men jag har saknar alla barnen på jobbet så mycket och ännu mer efter att träffat några av dom på skridskoskolan i lördags. Y
Jag har frossat i kolhydrater till middag idag:) Potatis klyftor, kyckling, gräddsås, gelé och sallad med massa ärtor maj och paparika i. Vissa saker passar till vissa maträtter och till det här vill jag ha mssvis med ärtor majs och paprika. Grädd såsen var faktiskt IKEA s gräddsås, tänkte att det var dags att prova den och den var lika god hemma som där.

Hoppas ni har haft en skön söndag ni med och är redo för en ny arbets vecka, fylld med höstlov och förhoppnings vis massa skoj och mys.
Y

5 kommentarer:

SKyttenL sa...

Tack så mycket för din kommentar, den gav mig ett leende på läpparna och det behövde jag. Vilket fint namn din ena son har ; ) Kram

Maria sa...

Tack för titten hos mig!
Vilka fina killar du har. Min tjej är också född -05.
Hit in kommer jag att titta fler gånger!
Ha en fortsatt fin kväll:-)

Anonym sa...

Du måste kolla in i min internetshop.
Gniztra.com
Handlar du nått där så kan du vinna ett stort sminkpaket värt 2000kr..
Bra va?
Kramiz

Milla sa...

Här har tvättmaskinen också gått varm idag.. Söndagsjobb :)
Hoppas ni har en fin kväll!

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Ja precis. Igår kväll stod han och i fönstret och kikade efter fler, men det tror jag nog inte att han får se. Rådjur kanske men inte älgar :)

Är det bra med dig/er?

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)