.

.

söndag 5 september 2010

Ponny hopping.


Killarna tycke att det var jätte kul med häst hoppningen, det var ganska rogivande att bara sitta där på en filt och dom satt som förhäxade med uppspärrade ögon. Jag är ingen häst fantast (eller rättare sagt så är det första gången jag ser en häst hoppa) men det var en riktigt bra aktivitet med barnen man kan ju titta hur länge som helst om hästen ska missa, vägra riva, eller klara.

Vi tittade tills Leo blev hungrig då gick vi och köpte grillade hamburgare som dom grillade på en grill på gräsmattan.
Sen åkte vi hemåt och på vägen stannade vi på en baklucke loppis men det fanns inte särskilt mycket och jag hade ingen större lust heller, förkylningen gör att man känner sig på botten hela tiden. Men vi köpte en film som vi har velat ha jätte länge, som är på reklam innan Tarzan, Dinosaurier den ska vi se på i kväll : ). Och så köpti vi 2 st lejon för 5 kr också jätte lyckat för härom kvällen när Leo lekte med sin safari bil kom han på att han ville ha tigrat och lejon men vi hade inga och han blev jätte ledsen och ville så gärna ha det, jag får väl köpa det någon gång om jag hittar det då tänkte jag, så hittade han det idag och 5 kr blev ju lite billigare än vad jag hade förväntat mig. Så hittade jag en Sidney Sheldon bok åt mig själv vilket var till stor lycka också eftesom jag älskar hans böcker man har så många att det nästan inte finns några fler nu. Men som sagt så mådde jag så dåligt att jag inte alls uppskattade vår fynd.
Till middag idag blev det spagetti och köttfärssås till killarna och kött och flinta sallad till mig.
Kvällen och eftermiddagen har annars bara bestått av lek.
Nu ska vi gå ut med Tuffs och borsta tänderna och titta på Dinosaurier, sen blir det nog sängen för mig så jag orkar jobba i morgon.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)