.

.

måndag 13 september 2010

Hatar personalen på dagis

Jag ärså ledsen att jag ägnat hela förmiddan åt att gråta och kedjeröka.
Det började redan i fredags när jag kommer till dagis och ska lämmna (fredagar är den enda dagen jag har bråttom för då börjar jag 9) Då kommer Leos fröken och vill prata med mig hon berättar att Leo har börjat att klösa och riva de andra barnen och att det blivit blodiga rivmärken, hon säger också att dom första två veckorna har varit jätte bra men att nu är han igång igen. (Leo har varit riktigt jävlig förut och bråkat knuffats mm men sedan i sommras så har han ändrat sig och all personal har öst lovord över honom att han har blivit ett helt annat barn att han e så duktig snäll lyssnar mm mm och jag har varit så glad och så lättat att det äntligen vänt) Men nu så är han tydligen igång igen och jag kännde hur tårarna brände av besvikelse, så jag sätter mig ner och skäller på honom att jag vill inte höra såna saker att sånt beteene inte är okej att han ska skärpa sig osv osv, varpå Leo bryter ihop och det gör han inte ofta Jag försökte vända det hela till att jag blir jätte glad om han är duktig istället, men det var hårt att gå därifrån och jag grät på vägen till jobbet.
Det hon hade sagt gnagde hela förmiddagen så på lunchen gick jag och ringde till dagis och fick prata med henne för att höra hur det hade gått och det hade gått jätte bra allting, sen kryper det fram i samtalet att det bara hade hänt 2 ggr och båda gångerna gällde det en flicka som Leo tycker väldigt mycket om som kan tillläggas är lika vild och galen som honom, då blev jag riktigt arg och frågade om hon inte själv tänkt i dom banorna att det handlade om dåligt visade kännslor, jo så kan det ju kanske vara säger hon då.
Min ilska mot henne har malt hela helgen så idag när vi kommer till dagis sätter sig Leo i sammlingen och det första som händer är att en annan pojke säger till Leo att onm du ska rivas vill inte vi leka med dig, jag ska inte det svarar han då säger pojken igen att nä för då fär inte du vara i dockis nåt mer, jag ska vara snäll säger Leo.
Så jag säger till fröken att det har varit jobbigt för Leo hemma i helgen han har varit ledsen för det som hände och att det inte känns bra att barnen säger så till honom. Hon säger att hon ska hålla koll på det och jag går därifrån.
På vägen ut möter jag fröken som jag pratade med i fredags och hon frågar hur helgen varit och jag svarar att det inte har varit bra och att han har varit ledsen över allt som hänt. Därefter spårara allt ur fullständigt. Det kommer fram att dom lekt hund, (vi har pratat om det hemma med Leo för att han krafsar på en när han leker hund) så heltplötsligt låter det som att det har hänt i en lek. Och det är väl en jävla skillnad på att råka göra illa någon i en lek än att riva någon för att vara dum????
Jag blir bara argare och argare till jag står och skriker åt henne. Att jag tycker inte att det är okej av henne att säga att han varit snäll i 2 veckor och nu är han igång igen för att han råkat göra illa någon i en lek (det kan hända alla barn) Då säger hon att tycker du inte att jag skulle ha pratat med dig?? JO men inte på det sättet. Vill inte du veta när han gjort något sådant??? Men vad är något sådant??? han har råkat i en lek
Ja men flickan blev ju ledsen.
Jag var rasande när jag gick därifrån, hon fattar ju inte vad jag säger.
Hon fick mig att tro att Leo var tillbaka i sitt gammla beteende mönster, han fick massa skäll för en olyckshändelse.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)