.

.

lördag 4 september 2010

Föelsedags firande hos morfar.....

Vi hade det jätte trevligt hos mamma och pappa, eller "jag har haft jätte roligt" som Leo sa när vi åkte hem.
Vi har ätit den godaste prinsesstårtan i världen fråm ica kvantum, den ni ; ) , lekt och umgåtts.
Jag har inte umgåtts så mycket med min syster eftersom vi har växt upp i olika hem och lite så och det är inte förren på dom siste årena som vi tagit upp kontakten igen, med det är verkligen trevligt att träffa henne för hon är så lugn och trevlig, Man smittas liksom och blir alldeles lugn själv, borde umgås med henne varje dag, och hennes tre killar är lika lugna och super trevliga, dom leker med Robin och Leo med sånt tålamod. Idag när det var lite mera hemma plan för Robin och Leo tog dom verkligen ut svängarna och härjade regält med sina kusiner annars har vi mest hälsat på hemma hos dom och då uppför dom sig faktiskt bra.
Tina blev ganska så dålig efter ett tag så det blev inte ett långt besök( hon har en kronisk sjukdom som gör henne jätte sjuk vissa dagar) och när dom åkte bad jag pappa köra hem oss också för min förkylning tar knäcken på mig. (känns ganska futtigt med tanke på vad hon går igenom).
Nu vilar vi alla, dom med en film och jag med te och datan.
Undra vad man ska äta till middag idag? Vi har ätit så mycket tårta och korv med bröd så mat lusten är ite riktigt här just nu.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)