.

.

torsdag 19 augusti 2010

Tyst i huset.

Leo var inte alls på humör när han kom hem från dagis idag, bara jävelskap fast jag sa till honom 130 gg, men men man ska väl inte hoppas på en total förändring på en gång.
Jag har märkt stora skillnade i hans sätt att vara att lyssna och ta till sig saker man säger på sista tiden.
javisst, jag visste ju att han också skulle växa upp och mogna men jag trodde inte att det skulle gå så har fort, men man säger ju att barn växer, mognar och förändras över sommaren men inte så här drastiskt, för varje dag blir han bara mer fantastisk och det är så underbart att hans fina personlighet äntligen kommer fram för det är tråkigt nog inte ofta man har fått se den, jag som är med honom så mycket vet ju att han är underbar och fantastisk men andra som bara ser han korta stunder ser inte hans fina sidor och tänker nog: vilken jäkla unge. : )


Y
Men nu sover dom sött och jag sitter i soffan och dricker te och försöker kurera mig, i dag blev det stekt kyckling med grönsaker a la thai wok till middag, jätte gott jag trodde att jag skulle sakna att ha ris till eftersom det neutaliserar såsen lite, så därför stekte jag kycklingen separat och det blev som sagt jätte bra så det kan jag äta många fler gånger. Killarna åt stekt kyckling dom också med "vanliga" ( ni vet 4 för tio kr) nudlar till, det tyckte dom var en jätte hit.
Nej nu ska jag gör en kopp te till och gå upp och lägga mig i sängen och kolla på något jag spelade in i går som jag nu har glömt vad det var.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)