.

.

lördag 21 augusti 2010

Så envisa och långsinta.

Leo har börjat dagen med att gnälla och prata som om han var på väg att börja gråta, vet inte vad det är riktigt så jag undrar lite om han inte mår riktigt bra, för man kan inte vakna ledsen.

Micke tycker att jag är extremt lånsint och har svårt att släppa något, undra om Både Robin och Leo har ärft det?
Den här dagen har hittills sett ut så här: Leo lekte med Peter pan svärdet innan dom klädde på sig sen lämnade han det uppe och gick ner och lekte med PIPPI då tar robin svärdet och börjar leka med det då vill leo ha tillbaka det fast han i 10 minuter lekt en helt annan lek, jag argumenterar och argumenterar till Robin får behålla svärdet eftersom Leo faktiskt lämmnade det uppe och lekte med nåt annat, varpå Leo gråter hjärtskärande en stund. Efter frukosten går Leo först från mat bordet och tar såklart Peter pan svärdet tills det e dags att gå ut med Tuffs. När vi kommer in racar Robin och Leo till svärdet men Leo hinner först och Robin tar nederlaget med ro.
Det här kommer förtsätta hela dagen.
Båda kommer vakta svärdet, båda kommer försöka ta det så fort den andra lämnar det, och vi kommer defenitivt ha flera sammandrabbningar om.

1 kommentar:

TreSmåKottar sa...

Vilken trevlig blogg du har, var tvungen att kika in hos dej när jag såg att du kommenterat hos mej :)
Jo, IKEAs stolar funkar ju helt klart också, vi har en på uteplatsen, jag gillar dock inte alls designen på dem, de känns så plastiga och så tycker jag den tar extremt mkt plats då benen liksom vinklas ut under den... Men visst, Stokkestolen är ju svindyr! :)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)