.

.

måndag 23 augusti 2010

På bilden är dom ett och två år, det är ett av mina absouta favorit kort för dom skrattar så hjärtligt.

Vi har haft en sån fin kväll så det tog emot att lägga dom idag men vi har ett möte med BVC psykologen i morgon kl 9.15 så tyvärr måste dom i säng tidigt. Leo somnade i soffan när vi tittade på film och jag var tvungen att väcka honom för vi måste ju gå ut med Tuffs. Han var så trött så han bara grät och grät så till slut satte jag honom på köksbordet och tvångsmatade honom med godis tills han slutade gråta.
När vi satt på golvet i vardagsrummet och han precis vaknat och grät kom Robin och satte sig bakom honom och höll om honom, han är så fin, sen när vi skulle gå ut hade Robin några godisar i handen, så säger Leo till mig att han ville ha lite mer godis - här Leo säger Robin och ger honom av sina. Så jag Sa till Robin att det behövs inte jag ska hämta fler.
Ute med Tuffs var dom också så snälla mot varandra och turades om att ge varandra koppet annars brukar dom bråka om vem som ska hålla.
Jag blir så glad när dom är så här snälla mot varandra och dom senaste veckorna har Leo blivit så (jag hittar inte ordet riktigt) Timid?? Snäll, Lugn, Förståndig, Förstående. Jag blir så glad av förändringen i honom att det känns i hjärtat.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)